Verdachte schietpartij mogelijk in Suriname

8

AMSTERDAM/PARAMARIBO, 4 nov – De man die 21 september in Amsterdam-Zuidoost vermoedelijk de 19-jarige Ishmael Gumbs doodschoot, zit mogelijk in Suriname. Dat maakte de politie dinsdagavond bekend in het tv-programma Opsporing Verzocht. Zij toonde ook een foto van de in Paramaribo geboren verdachte en noemde zijn volledige naam.

De schietpartij gebeurde op een speelplaats tussen de flats Kruitberg en Kleiburg. Op dat moment waren daar kinderen aan het spelen, die de moord zagen gebeuren. S. zou daarna zijn weggerend en is sindsdien spoorloos.

De politie hield twee weken geleden al een 34-jarige Amsterdammer aan op verdenking van betrokkenheid bij de moord. Uit de uitzending van Opsporing Verzocht werd niet duidelijk waarom S. Gumbs zou hebben doodgeschoten.

8 REACTIES

 1. Vreemd. Iedereen klaagt over hoge ticketprijzen, maar deze figuren zien kans om gewoon naar Su te reizen. Daar komt nog bij dat de marechaussee de paspoorten scant en kan zien of er misschien een opsporingbevel is of iets dergelijks. Of kijkt men alleen naar eventuele belastingschulden? Een voortvluchtige moordenaar mag toch nooit de grens passeren? Sno is in Suriname volgens het bericht. Volgens de wet kunnen Surinamers niet worden uitgewezen naar Nederland, maar ik hb het vermoeden dat Sno een Nederlands paspoort heeft. Dus zoeken, opzoeken, arresteren en uitwijzen. Vooral omdat het volgens mij een drugsgerelateerde moord betreft.


  Maak melding

 2. Bij de Surinamse ambassade kan toch makkelijk worden nagegaan of Sno een visum heeft aangevraagd. Ook kan in Suriname zelf worden nagegaan of hij als passagier is aangekomen (lijst met vluchtgegevens).
  Zoals Blaka Bakra aangeeft kan op schiphol ook worden nagegaan og Sno is vertrokken via schiphol want de paspoorten worden toch gescand.
  Uitgaande dat Sno een nederlans paspoort heeft.
  Gewoon een beloning uitloven in Suriname van 25 duizend Euro.


  Maak melding

 3. Lachende derde is de “bonoeman”. Er zal gedoucht worden van “zo heb je me niet” in de hoopt zijn straf te ontlopen. Volgens mij heb ik toch voor een verkeerd beroep gekozen. Of….. zal de vergoeding van deze “bonoeman” ook VERVLOEKT zijn? Zoveelste bewijs dat CRIMINALITEIT NIET LOONT!!!!


  Maak melding

 4. @ blaka bakra

  Het was niet om drugs. Niet alle moorden in de Bijlmer hebben met drugs te maken. Ik weet het want ik woon 10 minuten van die speelplaats vandaan.


  Maak melding

 5. Dat de Marechaussee de verdachte niet aangehouden heeft komt door het feit dat de man toen nog niet als officiële verdachte werd aangemerkt.Maar ondanks dat Suriname geen uitleveringsverdrag met Nederland heeft,acht ik de kans erg groot dat de verdachte uitgewezen wordt naar Nederland.Dit vermoeden put ik uit de strakke aanpak van de huidige minister van Justitie en Politie,dhr Santhoki.In het ander geval en voor de verdachte niet te hopen,zit de man zijn straf uit in hotel Santo Boma Suriname.
  Bovenstaande acties worden natuurlijk alleen gerealiseerd als de crimineel wordt gepakt en schuldig wordt verklaard.
  Uw drive om deze persoon te pakken deel ik met u nr.1(blaka bakra)


  Maak melding

 6. Vind wel dat deze moordenaar uitgeleverd moet worden aan nederland. Hij is Nederlander.
  Persoonlijk vind ik een Santhokie de man op de juiste plaats.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.