Jörgen Raymann leert golfen op Naarderbos

3

Jörgen Raymann, de bekende stand up comedian uit Almere wil graag leren golfen. Maar wat privéles zou gaan kwaad kunnen, zo blijkt uit een reportage in het blad Golf & Lifestyle Gooi en Omstreken. Donderdag kreeg Raymann het eerste exemplaar van het glossy magazine in het clubhuis van de Golfbaan Naarderbos uit handen van uitgever Ronald Schut.

Directeur Egbert Mulder van deze golfbaan bood Raymann een golfcursus voor beginners aan, zodat hij eindelijk het felbegeerde Golfvaardigheidsbewijs GVB kan gaan halen. Zonder GVB hebben golfers in de meeste golfbanen in Nederland geen toegang. In het interview zegt Raymann dat hij graag wil meehelpen om de diversiteit in de golfsport te verbreden.

“Wij hebben natuurlijk geen Tiger Woods, maar dat komt wel. Het old boys network mag van mij best een beetje sneller verkleuren en feminiseren. In Nederland moet het stereotiepe beeld er een beetje af. Ik zie tegenwoordig ook veel vrouwen en kinderen op de baan. Die komen echt niet voor de “herenclub”, maar zijn gefascineerd door het spel en dat vind ik goed”, aldus Jörgen Raymann.

Golf & Lifestyle is een blad dat verschijnt in Gooi en Vechtreek, Eemland en Flevoland. De inhoud gaat niet alleen over de golfsport, maar ook over zaken zoals kunst, uitgaan, auto’s, theater en wonen. Wie een gratis proefexemplaar wil kan bellen met 036-5463085.
JRgolf
Foto: Jörgen Raymann is ook creatief, wanneer hij de club hanteert (Foto: Peter Vincent/Golf&Lifestyle)

3 REACTIES

 1. Hoi Edsel,

  Ze zijn erg dom bezig. Ze weten niet wat ze in huis halen. Ze willen je een stok in je handen stoppen zodat je je tegengolvers ermee kan slaan. Zo willen ze bewijzen verzamelen dat het Old Boys Netwerk niet voor iedereen toegankelijk is. Tjepotie!

  Edsel mi matie, ga liever VGVB doen, dan krijg je een VoetGolfVaardiheidsBewijs. Daar heb je geen stok of stick om onnodig mee rond te slaan. Uit veiligheidsoverweging.
  Ik weet nog heel goed hoe je me met een stok hebt afgerost nadat ik je knikkers van je had gewonnen. Ik heb het je vergeven, maar ik ben het tot nu toe niet vergeten. Zodra ik je met iets in je hand zie, krijg ik heimwee naar vroeger. Ik vindt je heel goed hoor, maar je bent nog valser dan Tante Es.
  Volgens mij weten ze bij de Golfbond niet hoeveel valsheid ze in huis halen. Ik ga ze een handje helpen:
  een Jurgen die verschrikkelijk en veel kan treiteren, een Edsel die naar alles slaat zodra hij iets in zijn handen heeft, en een zeer valse, gemene vragen stellende Tante Es.
  Ze halen als het ware Mike Tyson in huis, zonder het te weten.
  (ook al is het bovenstaande verzonnen)
  Wees voorzichtig Jurgen, laat je niet zomaar voor een of ander karretje spannen.
  Weet je wat er met de donkere Golfkampioen van Suriname is gebeurd? Ze hebben hem toen geroyeerd omdat ze hem ervan beschuldigden niet te weten hoe het hoort. Hij kwam met een Braziliaanse vriendin op het kampioens feest opdagen, waarvan ze later zeiden dat ze op de Kapoe zat. Dit is wel echt gebeurd.
  Het gaat je goed!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.