ADO Den Haag werft Surinaamse ondernemers

0

Op 24 oktober bezocht de VBM Businessclub de wedstrijd ADO-Sparta op uitnodiging van de directie van ADO Den Haag. De VBM Businessclub is de grootste multiculturele businessclub van Nederland en de helft van haar leden zijn Surinaamse ondernemers uit de regio Haaglanden.

Dick Vierling, commercieel directeur van ADO Den Haag, gaf aan dat de helft van de selectie en de jeugdopleiding uit allochtone voetballers bestaat, maar dat nog niet terug te zien is bij de toeschouwers bij de thuiswedstrijden. Vierling hoopt dat juist allochtone ondernemers de brug kunnen slaan om meer kleurrijk publiek te bereiken. Bovendien zijn de meeste startende bedrijven in de regio van allochtonen.

De ADO businessclub kent 1.000 leden en komt bij elke thuiswedstrijd bijeen. Voor en na de wedstrijd is er voor ondernemers dus veel kans om business to business contacten te leggen. Afgelopen zomer bracht de selectie van ADO een bezoek aan Suriname.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.