Yakki Famirie op museumnacht Tropenmuseum

0

Op 7 november 2009 kun je een ontspannende museumnacht in het Tropenmuseum beleven. Breng de nacht swingend door op de ritmes van drumband Brotherhood 4Real, DJ MAN!E en Surinaamse muziek van de groep Yakki Famirie.

Blijf in de sfeer van Suriname en ontdek de wereld van de Marrons in de Lichthal. De Marrons uit Suriname wisten zichzelf 300 jaar geleden te bevrijden van het slavenbestaan. Hun cultuur staat bekend om mooi houtsnijwerk en textiel.

Dit alles in het kader van de expositie ‘Kunst van Overleven – Marroncultuur uit Suriname’ welke te zien is van 6 november 2009 t/m 9 mei 2010 in de Lichthal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.