Cocaïne onderschept in haven Rotterdam

6

De nationale recherche heeft 29 kilo cocaïne onderschept in de haven van Rotterdam. De drugs hebben een waarde van ruim 1,5 miljoen euro. De recherche onderschepte samen met de douane vorige week vrijdag een container met zestien pallets tegels uit Suriname.

In de container zaten ook drie rugtassen en daar zat de cocaïne in. In verband met deze vondst zijn acht mannen aangehouden.

De dienst Nationale Recherche van het Korps landelijke politiediensten (KLPD) doorzocht dinsdag zes woningen en twee bedrijven in Rotterdam, Maastricht, Andijk, Heerlen, Hoensbroek, Brunssum en Zwaag. Daarbij is beslag gelegd op twee vuurwapens, ruim 280.000 euro aan contant geld, 600 gram cocaïne, administratie en mobiele telefoons.

6 REACTIES

  1. Ziezo! Opgelost!

    Door deze vondst wordt de zaak van Santhoki in Suriname opgelost. Ondervraag de in NL aangehouden personen stevig en je zult zien dat het dezelfde coke is die uit de kluis van het politie buro in SME is verdwenen.
    Twee vliegen in een klap!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.