Justitie Suriname blij met vonnis Roger Khan

19

PARAMARIBO, 19 okt – Justitie is content met de veroordeling van Roger Khan tot veertig jaar celstraf in de VS. Minister Chandrikapersad Santokhi van Justitie & Politie vindt dat de Guyanese crimineel correct is aangepakt. Suriname heeft zijn waarde bewezen in de internationale strijd tegen drugshandel.

Khan’s uitwijzing na in Suriname te zijn aangehouden is een duidelijke bijdrage. Roger Khan werd door politieagenten naar Trinidad begeleid, waar hij werd gearresteerd door Amerikaanse politiefunctionarissen. Guyana knort nog steeds over ‘unfair’ gedrag. Onterecht, vindt Paramaribo. “Zijn criminele daden vond met niet vies, maar hem justitieel aanpakken wel”, zegt Santokhi tegenover de Ware Tijd.

Suriname zal zich onverstoord houden aan de huidige koers van zerotolerantie. Samenwerking met andere landen is een kernstrategie. “Het antwoord op internationale criminaliteit is een internationale aanpak”, aldus Santokhi. Roger Khan werd in Paramaribo aangehouden bij een inval in een woning. Volgens Santokhi werd de drugsbaron al enige tijd nauwlettend gevolgd.


19 REACTIES

 1. Guyana neemt het op voor zijn onderdanen wat terecht is . 40jaar dank zei santhoki is niet je boy . wat guyana nu moet doen een opsporings bevel uit brengen tegen santhoki via interpol zo dat hij suriname niet uit kan en mocht hij dat doen , zijn agenten hem ook op de zelfde wijze als khan laten over brengen naar guyana voor berechting van drugszaken. suriname is niet bij machte op te treden tegen guyana kijk hoe lang ze tigri al bezet houden . en dan kan santhoki ook daat brommen.


  Maak melding

 2. Wat een rare reactie van nr. 1. kan het niet goed volgen, maar zal wel niet nodig zijn. Een kruiwagen zout er over zou ik zeggen.
  Ik vind het hoe dan ook knap werk. In ieder geval loopt er een minder rond.
  Bravo suriname (santokhi)


  Maak melding

 3. dit is gewoon een afgesproken zaak met trinidad.is suriname gerechtigd om een verdachte uit te leveren aan een andere land dan het land van herkomst.

  nog wat hebben de allochtonen dezelfde rechten als de autochtoon.want ook de nederlandse regering maakt zich hieraan schuldig.


  Maak melding

 4. Niemand zo blij als de min van J&P de onderwereld wist dat Khan zijn geld kwam ophalen bij J&P. Ooit gaat het doek ook voor deze min van J&P vallen. Let op mijn woorden


  Maak melding

 5. @ 6 Dan ga je lang wachten !
  Nee ik vind het een goede zaak, hard aanpakken, dit zijn de consequenties, dan weten al die drugsbaronnetjes dat ze ECHT moeten uitkijken. Willen we nou van die rotzooi af in Su of niet ???
  m.i. doet J&P het ontzettend goed !
  Om in deze wereld die mensen te kunnen pakken dat gaat niet 1..2..3.. toch… dus wat kom je uitleggen corruptie….. In de val lokken en corruptie zijn 2 brada !


  Maak melding

 6. 40 jaar celstraf? Wanneer, o wanneer zal Nederland dit soort hoge straffen invoeren. Dan kan ik weer eens vrij, zonder overal betast te worden mijn familie bezoeken!


  Maak melding

 7. Zolang de mensen niet eens veilig zijn in hun eigen huis doet hij het niet goed. Doodeenvoudige zaken worden niet opgelost. Drugs uit de kluis door zijn eigen mensen gestolen en dat wordt niet opgelost. Trouwens ik heb geduld hoor.


  Maak melding

 8. oooooooooooooh vanity jij moet echt blond zijn .
  weet je niet dat ook meneer brunswijk gezocht word en wel door ned. en frankrijk.
  waarom doet tokkie daar niets aan ?
  ik zal je het antwoord geven.
  tokkie werkt samen met brunsje ,en zalig august adjoeba.
  tokkie kreeg autos die in ned gestolen waren gratis van schubert alias tommie en adjoeba.


  Maak melding

 9. Brunswijk en consorten nog,want het is een publieksgeheim dat Brunswijk zijn drugszaken nog prima in orde heeft en SakaToki en Bavi kijken de andere kant op.


  Maak melding

 10. “Justitie is content met de veroordeling van Roger Khan tot veertig jaar celstraf in de VS.”

  Deze domme man denkt dat hij iedere keer als hij een microfoon ziet wat moet zeggen. Wat heeft Suriname met de veroordeling van een buitenlander in het buitenland te maken.

  Waarom niet een reactie in de trend van’Dit is geen zaak van Suriname maar een zaak tussen de verdachte en de Amerikaanse staat.

  Maar goed, ik denk dat tokkie inderdaad blij is met die 40 jaar, het waarom laat ik aan de weldenkenden over.


  Maak melding

 11. @ nummer 16
  ik vraag mij echt af waneer jij verstandig gaat reageren echtwaar, ik heb geen geweldige opleiding achter de rug maar zelden heb ik zulke domme mensen en domme reaktie gezien en gelezen als wat ik hier lees van de bouterse aanhangers dat jullie niets van santokhi moeten hebben is duidelijk maar om die redenen zulke onzin te verkondigen en te schrijfen kan ik niet begrijpen. probeer eerst de achtergrond van de reaktie van de minister te begrijpen voor jullie dom kletsen waar zijn die idioten die beweerden dat deze uitlevering illegaal was en dat die man onschuldig is denk een beetje na voor je onzin uitkraait na mi en jou volgers.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.