Negen jaar cel geëist tegen medewerker KLM

11

Justitie heeft donderdag bij de rechtbank op Schiphol negen jaar gevangenisstraf geëist tegen de 44-jarige Dean R. Justitie verdenkt hem ervan dat hij in 2008 een leidende rol heeft gespeeld bij drugstransporten vanuit Suriname naar Nederland.

De man werkte voor KLM als platformmedewerker op de luchthaven. Volgens het OM was hij betrokken bij de invoer van 33 kilo cocaïne, maar de verdachte ontkent alles. Tegen medeverdachte Revelino S. (30) uit Almere eiste justitie eveneens negen jaar celstraf.

De zaken tegen beide mannen maken deel uit van de zaak Kilimanjaro. Deze en vorige week moesten elf verdachten op Schiphol voorkomen in deze zaak, van wie er tien op Schiphol werkten of hadden gewerkt. Een van hen is voortvluchtig meldt het ANP.

11 REACTIES

 1. ik vind die 9 jaar toch weinig ,want wat ze allemaal hebben uitgespookt om coke ned binnen te smokkelen is niet goed te praten door hun geknutsel aan die toestellen ,had zo een vliegtuig kunnen neerstorten met alle gevolgen van dien zo een 200 man dood door hun gierigheid in de usa zouden ze levens lang krijgen die gasten .daar om blijf ik het zeggen die 100% controle is terecht want je ziet het deze mensen gaan over lijken om hun zin te krijgen weg met die gasten uit de samenleving verwijderen


  Maak melding

 2. Check het patroon.

  Eerst waren we pooiers (jaren 70), dan dealers (jaren 80), en vanaf de jaren 90 tot nu toe (2009) zijn we drugskoeriers.

  Voor de komende 50 jaar zitten we aan de 100% controle vast.


  Maak melding

 3. het zijn deze mensen, die het bederven voor surinamers/surneds en surinaamse bedrijven die willen exporteren naar nederland..treurig,een smet op de samenleving..


  Maak melding

 4. @AHE

  omdat we altijd opzoek zijn naar een nieuw hossel waarmee snel geld te verdienen is en niet instaat lijken tot langdurige, solide en betrouwbare relaties.

  Zoals wel vaker vallen de ratten meer op dan de anderen. En zolang wij zelf de rattenplaag niet aanpakken blijft hij welig tieren.


  Maak melding

 5. Nr.4(Pagla Burwha),
  Voorop gesteld trek ik voor niemand partij.Maar nr.2 (AHE) bedoelt met zijn inbreng dat slechts bepaalde waardeloze Suinaamse individuen het altijd voor de goedwillende Sranangmangs verpesten.Dit is ook de mening van nr.3 (lekker).En door deze ratten zoals nr.5 (neus)de waardeloze individuen kenschetst,zullen de vluchten vanuit Suriname beschouwd worden als risico-vluchten.
  Dit is de huidige stand van zaken.Ik baal er zelf verschrikkelijk van.
  Nr.2 (AHE)heeft een diagnose weergegeven en misschien een voorzichtige prognose.Maar AHE valt onder één dak als u en ik.We zijn allen Surinamers en balen ontzettend van deze waardeloze gasten die alle Surinamers in een kwaad daglicht stellen.Uw woede(nr.5) kan ook een gevolg zijn van de gedragingen deze waardeloze criminelen.Richt u uw ongenoegen op hén en niet op AHE.Uw woede jegens die Surinaamse schoften deel ik met u.


  Maak melding

 6. Soms vraag je je af wat je met platvloerse reacties aanmoet. Een discussie kun je bijvoorbaat uitsluiten want de start is van een zodanig niveau dat het de moeite niet waard is. Maar ik ben ook gewoon “maar een mens” met al zijn tekortkomingen, vandaar de verleiding om minimaal een antwoord van 1 zin te plaatsen voor die rare figuur op nr4.

  Als ik jouw reactie lees mag ik concluderen dat je er ook zo één bent, succes ermee en wees blij dat je nu nog vrij kunt internetten, of zit je dat vanuit de bajes te doen want alles kan tegenwoordig.

  Sorry hoor nog 1 zin.
  Ik kom eerlijk aan mijn geld en krijg een goed leven zonder stress ervoor terug, en wie dat anders wil doen moet ook de andere kant accepteren.

  Sorry nog 1 zin.
  Tje mi gado, wat moet ik doen voor Suri’s, deze oproep typeert weer het gebrek aan eigen vermogen van deze figuur die hoogstwaarschijnlijk ook zijn toevlucht tot deze praktijken heeft genomen.

  Sorry, nog maar 1
  Zoek het dan zelf uit.

  Sorry, ik ben ook maar een mens.


  Maak melding

 7. Nr.5….
  Even heel gauw een correctie !!!
  Met het “richten van uw ongenoegen op AHE”bedoel ik nr.4 mee.
  Sorry voor de grove vergissing.
  Nr.4 (als laatste commentaar van mijn kant uit…)
  Een ieder mag zijn/haar mening uiten.Dat hebt u ook gedaan.Maar we zijn mensen onder elkaar en vooral sranangmangs.Laten wij als altijd elkaar respecteren.Hoop dat u mij begrijpt nr.4


  Maak melding

 8. Inderdaad!

  Niet alle, maar veel Surinamers hebben niet het geduld om langzaam rijk te worden. Het moet vooral in rap tempo gaan want time is money! Bij mezelf heb ik gemerkt dat ik genetisch ook een beetje van die drang heb meegekregen, maar de ethische kant van mij heeft tot nu toe altijd gewonnen. Wie weet!

  En toch moeten we het bij onszelf zoeken en tot een oplossing komen om die rattenplaag te verdrijven. Want dit soort figuren vernietigen niet alleen de Surinaamse naam, maar ook mensenkinderen.


  Maak melding

 9. @4 Pagla Burwha,
  Goed en begrijpend lezen voorkomt meestal onnodige uitleg. Een goede raad, neem vooral je tijd hiervoor want je hebt ongetwijfeld ook een mening dat gehoord wil worden.

  Niemand die een mening of opmerking heeft is dom maar hooguit onwetend. Door vragen te stellen of om nadere toelichting te vragen kom je ook een heel eind verder.


  Maak melding

 10. Om te beginnen even de verwarring weghalen.
  Op nummer 4 stond een reactie van iemand die zijn eigen interpretatie op mijn reactie (2) had losgelaten. De redactie van Waterkant heeft zijn posting op nummer 4 inmiddels verwijderd, waarvoor dank.

  Dat betekent dat de nr’s zijn opgeschoven waardoor @neus van 5 naar 4 is gegaan. Iedereen zal begrijpen dat mijn reactie naar nummer 4 niet voor @neus bestemd is.

  Dank aan alle forumleden die mijn reactie (2) wel hebben begrepen en de moeite hebben genomen hier blijk van te willen geven.

  Nog even een opheldering. Met “we” ben ik niet aan het generaliseren. Hiermee probeer ik wel het “wij gevoel” weer te geven want het betreft ons allemaal. Wij worden aangezien voor alles wat ik heb opgenoemd. Srananmang legt het ook even uit in zijn reactie (5).

  Verder ben ik tot de conclusie gekomen dat ik misschien te hard ben geweest in mijn reactie (7). Die persoon om wie het ging heeft ook gewoon een mening, alleen heeft hij deze mening op een heel ordinaire manier gebracht, en puur op de man gespeeld terwijl hij mij niet kent, en niet weet wat ik in het dagelijkse leven doe. Ik weet ook niet wat hij in het dagelijkse leven doet. En hoewel ik uit zijn mening concludeerde dat hij dit soort praktijken goedkeurt hoefde ik hem niet ervan te beschuldigen. Maar ja wat je zaait zal je oogsten.

  DAS (9),
  Dat geldt voor ons allen. We hebben allemaal wel het duiveltje in ons. En dat geldt niet alleen voor Surinamers maar voor alle mensen. Dat zijn ook dingen waar je in het leven mee moet leren dealen. Keuzes maken is één van de belangrijkste facetten in het leven.
  Het begint al als de dag aanbreekt.
  Wat ga ik vandaag aantrekken, wat ga ik eten, welke route zal ik nemen als ik niet in de file wil komen, wat ga ik in de vergadering zeggen.
  En gaat verder, wat ga ik op mijn verjaardag doen, ga ik nu op vakantie op pak ik een last minute, en ga zo maar door.

  Het hele leven is een aaneenschakeling van keuzes maken. Wie zijn keuze heeft gemaakt moet ook klaarstaan voor de gevolgen van zijn/haar keuze.

  Jammer genoeg kan een keuze van bepaalde mensen wel ervoor zorgen dat het imago van een heel volk telkens een flinke deuk oploopt. Verder moet iedereen het zelf weten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.