Amita Ramnarain Etnische Zakenvrouw 2009

1

Op 10 oktober was het jubileum awards gala van de Etnische Zaken Vrouwen Nederland (EZVN) in het WTC Rotterdam. Amita Ramnarain, directeur en eigenaar van Bureau SPV BV te Hengelo kreeg de prijs van Etnische Zakenvrouw Nederland 2009. De echtgenote van de minister-president, mr. dr. Bianca Balkenende-Hoogendijk overhandigde deze prijs.

Martijn Tubbergen, algemeen directeur van de instelling voor gesloten jeugdzorg in Den Engh, Den Dolder en Ossendrecht, werd uitgeroepen tot Etnische Vrouwelijke Manager 2009. Zij ontving de prijs uit handen van Minister-president Jan Peter Balkenende.

Maritza Russel, voorzitter EZVN, is een van de aandeelhouders van TopFocus, kennisnetwerk diversiteit. TopFocus was vertegenwoordigd aan de VIP-tafel die gefaciliteerd is door Div, Landelijk Netwerk Diversiteitsmanagement. Een welkome verrassing was dat de minister-president ook de tijd nam om met TopFocus te praten.

Gala2009
De twee prijswinnaars tussen het echtpaar Balkenende, links Amita Ramnarain en rechts Martijn Tubbergen. Bron+foto: TopFocus.NL.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.