Eisen tot 11 jaar voor drugssmokkel

0

Justitie heeft dinsdag bij de rechtbank op Schiphol tot elf jaar cel geëist tegen drie mannen, die worden verdacht van drugssmokkel vanuit Suriname naar Nederland. Twee van hen werkten bij een bedrijf op de luchthaven.

De strafzaken maken deel uit van een omvangrijke drugszaak tegen elf verdachten. Zij hebben volgens justitie in wisselende samenstellingen in totaal 49 kilo cocaïne gesmokkeld in zes transporten. De autoriteiten namen daarvan 28 kilo drugs in beslag.

Tegen de voortvluchtige Ben R. eiste de officier elf jaar celstraf. De man zou een leidende rol hebben gespeeld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.