Miss Multicultureel 2009 gekozen

0

Ilse Vania uit Eindhoven is zaterdag in Breda verkozen tot Miss Multicultureel 2009. Studente Vania woont in Eindhoven, studeert in Breda en loopt stage in Tilburg. Ilse Vania is van half Surinaamse en half Nederlandse afkomst. Aan de verkiezing kan echter iedereen deelnemen.

De finale van de verkiezing zou eigenlijk eind mei van dit jaar worden gehouden, maar werd uitgesteld omdat vlak voor de finale één van de organisatoren Awinash Darsan door zijn stiefvader in Den Haag werd doodgestoken.

De verkiezing is onder meer bedoeld om meer draagvlak te creëren voor de multiculturele samenleving. Bovendien kan de wedstrijd een opstapje zijn voor een carrière in de media of de showbusiness.

Bekijk ook:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.