Harry van Bommel (SP) bezoekt Suriname

12

Harry van Bommel, Tweede Kamerlid voor de grootste oppositiepartij SP (Socialistische Partij) in Nederland, zal op 6 oktober a.s. in Suriname aankomen voor een werkbezoek. Dat is te lezen op de website van zijn politieke partij.

Volgens de website heeft Van Bommel op vrijdag j.l. in Amsterdam ook de boekpresentatie van het nieuwe boek van Theo Para, ‘De schreeuw van Bastion Veere’ over de rechtsorde in Suriname, bezocht.

Van Bommel zal tot 11 oktober namens de SP in Suriname vertoeven.

12 REACTIES

 1. Harige Harry dan san sweet so…of komt u even langs bij die jongens die niet weten wat zij met het lnd moeten beginnen…of komt u met een sociaal plan om de bejaarden een leuke huisvesting te geven…TRIO.. RAM.. SOMO… VENI…NEEM ZE MEE MI NKON WERIE FU DIN PA DIZI>>>ZE ZIJN TOCH ZIENDE BLIND.
  VOORAL EEN DIE IS OVERDUIDELIJK EEN CORRUPTE BEJAARDE.(pssssssssssstSOMO.i sabi pssssssst)


  Maak melding

 2. Meneer van Bommel,

  Uw aanstaand bezoek aan Suriname is een werkbezoek. Maakt u svp van de gelegenheid gebruik om goed werk te verrichten. De SP staat mischien in NL hoog in de politieke rangorde dus is het voor u een koud kunstje om de Surinaamse politicie enige sociale vaardigheden bij te brengen. Tenminste, als dat uw bedoeling is. Ze zullen protesteren en soms nee knikken, maar u moet het ze gewoon inpeperen.
  Liever dat dan het advies van Peper. Die wil Somo gaan adviseren en het is uw taak om hem tegen te houden. Bram Peper was aanbrenger, opvanger en adviseur van madam Hirschi Ali.
  Wat Ali heeft gedaan met de stabiliteit in de samenleving in de wereld hoeft niet herhaald te worden. Maar met de kleine, brose, multi-etnische samenleving die we in SME hebben en ook nog een Synagoge, Moskee en kerk vredig naast elkaar, is alle kontakt met de adviseur van mevrouw Ali, vragen om problemen.

  Meneer van Bommel, kom en doe uw sociaal werk goed zodat Suriname er beter van wordt.


  Maak melding

 3. Harry v. B. heeft al eerder bewezen, tot op zekere hoogte begaan te zijn met het lot van Su. Lijkt mij verstandig om niet in slachtoffer rol, maar als volwaardig partner een aantal issues aan de orde te stellen. harde afspraken los te peuteren en een tegenbezoek op niveau af te spreken. Het is zaak om deze politicus tot medestander te maken, en geen zaken die al eerder besproken zijn weer te herhalen.
  Vragen naar de stand van zaken t.a.v. zaken die bij zijn eerdere bezoek aan de orde zijn gesteld.En dan is het hoe verder en wat kunnen we op ander nivo dan de “ontwikkelingspot”gaan doen.


  Maak melding

 4. het is goed dat deze een bezoek brengt aan mijn land suriname.een ieder waar deze zich ook mogen bevinden,mag suriname een bezoek brengen.maar niet in de binnenlandse politiek gaan bemoeien,want wij houden ons ook niet bezig met politiek nederland.

  de tijd van de bevoogding is allang voorbij.wij surinamers zijn echt niet gediend op adviezen van huichelaars.

  geniet van jou duur betaalde sp vakantie
  en laat de s l m ook wat verdienen.
  alvast een goeie reis en een behouden aankomst.


  Maak melding

 5. Leuk dat van Bommel de boekpresentatie van het nieuwe boek van Theo Para, ‘De schreeuw van Bastion Veere’ over de rechtsorde in Suriname, bezocht.

  Maar heeft hij zich ook over deze gebeurtenis uitgesproken, of heeft hij uit opportunistische, electorale overwegingen zijn mond gehouden?


  Maak melding

 6. De West noemde Harry Bommel, gouverneur Harry, om het koloniale, de bevoogding van deze SP politicus te duiden. Zoals de heer Putcher eens tijdens een vergadering van de Koloniale Staten zei: Nederland wenst ons veel toe, maar nooit iets goeds…..


  Maak melding

 7. Bommeltje wil alleen maar stemmen verzamelen van Surinamers voor de komende gemeenteraadsverkiezingen, meer niet.
  Die man roept van alles maar er komt geen ene moer terecht van wat hij roept!


  Maak melding

 8. Het valt mij op dat elke Nederlandse politicus die Suriname informeel bezoekt niet echt koosje is. Deze heeft ook iets gedaan dat politiek gezien niet door de beugel kan! Waarom?? Of trekt SME alleen dit soort politici aan. Ach niemand is volmaakt dus laten we hem niet meteen veroordelen. Als hij goed werk in SME kan verrichten is hij welkom. Hoewel je je soms moet afvragen welke toegevoegde waarde dit soort bezoekjes hebben.

  Er is niet veel ruchtbaarheid aan gegeven maar toch als voorbeeld:
  Fijn stukje over SP-kamerid Harry van Bommel op “Campus carrière tv”. Die ontvingen een anonieme e-mail van een oud Kamermedewerker van de SP over het Tweede Kamerlid die alle SP-tjikkies tjekt en ‘neukend onder het bureau’ is aangetroffen.

  Dirty Harry heeft een imago op het Binnenhof. Maar dat is dus het topje van de ijsberg. Er is meer. Zoek maar op.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.