Surinamer jarenlang dupe van identiteitsfraude

7

Ondernemer Ron Kowsoleea uit Hoofddorp is jaren het slachtoffer geweest van identiteitsfraude. Een drugverslaafde man die hem nog kende uit Suriname, gaf zich sinds de jaren negentig voor hem uit waardoor de Kowsoleea bij de overheid geregistreerd stond als een zware crimineel die illegaal in Nederland verbleef.

Het misbruik heeft jaren geduurd. Kowsoleea werd regelmatig opgepakt door politie en marechaussee. Op Schiphol werd hij verschillende malen niet toegelaten tot een vliegtuig. Ook viel de Fiod met 35 man zijn woning binnen en werd de man ten overstaan van zijn twee kinderen beschuldigd van het witwassen van geld. In alle gevallen waren de feiten gepleegd door de identiteitsdief.

De identiteitsfraude heeft Kowsoleea lichamelijk, geestelijk en financieel geruïneerd. Het ziet er niet naar uit dat de nachtmerrie waarin hij al vijftien jaar lang leeft, voorbij is. De minister van Justitie wil geen excuses aanbieden nadat Kowsoleea een miljoenenclaim voorbereidde tegen de staat. Lees het uitgebreide artikel op BN/DeStem of bekijk de video hieronder:

sitestat

7 REACTIES

 1. in het verleden en nu ook heeft de nederlandse staat zich niet altijd laten kennen als een eerlijke verliezer denk maar aan willem oltmans fred spijkers ,en velen klokkenleiders in dit land en niet te vergeten het catshuis- affairen die niet in de doofpot terecht is gekomen door allerte journalisten hier in dit land .schadndalig noem ik dit


  Maak melding

 2. Maar dan hoe dan? was er dan geen reaktie van justitie in die 15 jaar? Vindt het heel erg voor Ron, maar ik snap niet waarom en hoe dit 15 jaar kon duren?
  kraktie anyway.


  Maak melding

 3. -ook de dupe geweest van identiteitsfraude;
  weedplantage met mijn ientitietspapieren pand gehuurd;
  -lijd er nog steeds onder, waar mogelijk heb ik familie,vrienden en kennissen geattendeerd
  maar je bent er niet tegen opgewassen en hulp van de politie??
  -pamflet schrijven?

  sterke mijnheer, ik leef met u mee, maar dat brengt moesje niet terug naar
  onze integriteit.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.