FILM: Damaru op Mela Festival

3

Een van de laatste optredens van de Surinaamse zanger Damaru vond plaats op zondag 6 september tijdens het Hindoestaanse Mela Festival op het Anton de Komplein, winkelcentrum Amsterdamse Poort (Amsterdam Zuidoost). Waterkant.TV kreeg daarbij de kans om de populaire artiest kort te interviewen en te vragen naar zijn ervaringen in Nederland en de toekomstplannen. Bekijk de film hieronder of klik hier voor een hoge kwaliteit op Youtube.

3 REACTIES

  1. i’m generally bouncing on the net nearly all of the week thus I have the inclination to browse a bunch, which isn’t commonly a beneficial option as some of the blogs I look at are made up of useless nonsense copied from different internet websites a thousand times, neeelthvress I gotta give you props this site is in actual fact quite informative and even supplies a bit of genuine material, so thank you for stopping the trend of solely replicating other folks’ sites, in case you ever wanna take up a couple of hands of facebook poker with me just let me know – you have my e-mail


    Maak melding

  2. “DVD business is a big fat 0 in Spain” due to the expensive price tags in all of them. Salaries are way low that those in US but the DVDs are sold at too similar prices.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.