Ambitieuze jong Surinaams-Nederlandse ondernemers

1

“Ambitieus Jong Suri-NL”, is de naam van het ondernemersnetwerk dat Fit & Fruitig en SID entertainment in samenwerking met elkaar leven proberen in te blazen. In dit kader verzorgen beide partijen op vrijdag 30 oktober een eerste workshop ‘Sportief ondernemen’. Dit alles zal plaats vinden in de Fit & Fruitig Lifestyle Studio, gelegen aan de Amstel, in Amsterdam Oud-Zuid (Amsteldijk 50, 1074 HW). Zoals de werktitel van dit ondernemersnetwerk en de titel van de workshop al doen vermoeden, is het streven om jonge ambitieuze Surinaams-Nederlandse ondernemers een duw in de goede richting te geven en om antwoord te geven op die vragen waar ieder startend ondernemer zich mee geconfronteerd ziet.

De samenwerking tussen deze twee jonge organisaties is geen toeval. Beide bedrijven worden gerund door jonge ambitieuze Surinaams-Nederlandse ondernemers, die een rijke en lange familiehistorie met elkaar hebben.

Geïnteresseerde deelnemers kunnen zich opgeven via www.fitfruitig.nl (@society pagina) en na betaling van 99 euro krijgen de deelnemers een deelnamebewijs. Omdat beide organisaties zweren bij maatschappelijk verantwoord ondernemen, wordt een structureel deel van de opbrengsten gedoneerd aan goede doelen.

1 REACTIE

 1. Goed initiatief, maar:
  Mijn vader heeft altijd gezegd: “je moet opkopen wanneer het niet goed gaat, maar nooit starten wanneer het slecht gaat”.
  En hij had gelijk!
  Hoeveel ondernemengen zijn de afgelopen anderhalf jaar niet failliet gegaan die net gestart waren? Dus zou ik mijn onderdanig advies willen geven; wacht nog even!
  Niet te haastig te werk gaan en laat de economie zich eerst wat herstellen. Dan doe ik mischien ook mee.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.