Charley Ramdas nieuwe vicevoorzitter FNV Bouw

3

De in Suriname geboren Charley Ramdas is gekozen als secretaris en vicevoorzitter van FNV Bouw. De bondsraad, het parlement van FNV Bouw, heeft dat woensdag jl. met ruime meerderheid besloten. Ramdas heeft gezegd zich te willen richten op de herkenbaarheid en zichtbaarheid van FNV Bouw op de werkvloer.

Charley Ramdas (46) is eerder werkzaam geweest bij verschillende bonden van de FNV. In de periode tussen 2006 en 2009 was Ramdas vicevoorzitter en daarmee eerste onderhandelaar voor 400.000 werknemers in de zorg bij ABVAKABO FNV. Binnen het bondsbestuur van FNV Bouw zal Ramdas zich vooral richten op het arbeidsvoorwaardenbeleid van de bond en de FNV.

FNV Bouw-voorzitter John Kerstens is verheugd. “Met Charley Ramdas kiest FNV Bouw voor een bestuurder met visie en daadkracht en met een scherpe blik voor de positie van de vakbeweging in onze samenleving.” “Het zijn barre tijden, vooral in de bouw en aanverwante sectoren. Juist nu moet het belang van de vakbeweging duidelijk zijn. Daar zal ik mij met hart en ziel voor inzetten.” Aldus Ramdas.

3 REACTIES

 1. Mannen zoals Charley Ramdas zijn echt niet welkom in suriname om de afbraak ervan af te remmen en te beginnen met opbouw. Ze zijn veels te integer en kundig voor de zogenaamde captains of industries in surinam.
  Laat niemand me vertellen dat suriname deze mensen niet nodig heeft.
  Tja go Tjallie


  Maak melding

 2. Beste redactie.
  Heerlijk om dit mee te mogen maken op mijn leeftijd van 71 jaar waarvan 59 jaar in Nederland het komt wel goed met onze kinderen en klein kinderen,tussen Nederland en Suriname.
  Weer een Nederlandse Surinamer op een oer-Hollandse plek voorzitter van de FNV Bouw.
  Trots ben ik hier van.Veel succes Charley Ramdas in je job. Er komen nog meer van ,let op ! de groeten van Lohrasil Wrijfsteen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.