FILM: Reunion party @ the beach

1

Na een korte stilte op ons videokanaal Waterkant.TV zijn we terug met een leuke reportage van de Borgoe Reunion party @ the beach, welke op vrijdag 4 september werd gehouden te Kijkduin. De film is gemaakt door Gino Deira en de presentatie lag in handen van Ivan Tai-Apin. Het was een weerzien van oude vrienden, bekenden van AMS, Lyco, Havo, Atheneum, Dolfijn, Oase etc. Bekijk de film hieronder of klik hier voor een hoge kwaliteit op Youtube.

1 REACTIE

  1. leuk om te zien hoe surinamers met verschillenden achtergronden gezellig en leuk feesten met elkaar, mss een hint of voorbeeld voor sommige surinamers vooral hier op dit forum .wie de schoen past


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.