Alsnog Miss-Multicultureelverkiezing na moord

0

De eerder dit jaar vanwege moord uitgestelde Miss-Multicultureelverkiezing gaat alsnog door.
De verkiezing vindt op zaterdag 3 oktober plaats in cultureel-centrum Incom aan de J.F. Kennedylaan in Breda. Dat schrijft dagblad Bn/DeStem.

De finale van de eerste Nederlandse Miss-Multicultureelverkiezing zou aanvankelijk afgelopen mei in Breda plaatsvinden, maar werd uitgesteld nadat een van de organisatoren in Den Haag werd vermoord. Het slachtoffer was de 23-jarige Hagenees Awinash Darsan. De man is door zijn stiefvader doodgestoken.

Co√∂rdinator Rob Winter van Stichting Diversity zegt een zware tijd te hebben gehad na het familiedrama waarbij Darsan om het leven kwam. “Daarom ben ik erg gelukkig met het feit dat de missverkiezing nu toch door kan gaan”, zegt hij in de krant.

Bekijk ook:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.