Waternet doneert materieel aan Suriname

0

Vorige week ontving minister Kandhai van Openbare Werken van Suriname twee kolkenzuigers van Wereld Waternet. De twee partijen werken samen aan het terugdringen van wateroverlast in Paramaribo.

“Samenwerken is vooral het uitwisselen van kennis en ervaring”, aldus burgemeester Job Cohen, voorzitter raad van advies van Wereld Waternet. “Voor Wereld Waternet is dat de basis voor het inzetten van de Amsterdamse kennis op het gebied van integraal waterbeheer in de wereld. Hierbij heb je ook goed materieel nodig om die kennis in praktijk te brengen. Soms moet je daarbij een handje helpen. Met deze kolkenzuigers kunnen de straatputten regelmatig goed leeggezogen worden.”

De stichting Wereld Waternet is een zusterorganisatie van Waternet, die helpt bij het verbeteren van de watercyclus in ontwikkelingslanden. Waternet deelt zo zijn kennis, met als doel meer mensen in de wereld toegang te geven tot schoon drinkwater en goede sanitaire voorzieningen.

Meer weten over Wereld Waternet? Surf dan naar de website van Wereld Waternet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.