Burger King Suriname nog net niet op de veiling

5

PARAMARIBO, 16 sep – De Surinaamse vestiging van multinational Burger King is op het nippertje gered van openbare verkoping. Dit meldt de Ware Tijd. Een deel van de schuld bij de Belastingdienst is ter elfder ure voldaan. Het betreft een schuld van ruim tachtigduizend Surinaamse dollar (ongeveer twintigduizend euro).

Het betreft zowel loonbelasting als de arbeidersbijdrage aan de AOV. De schuld loopt sinds de lancering van de Surinaamse franchise een jaar terug. Formele aanmaningen zijn straal genegeerd. De Belastingdienst besloot daarop tot actie over te gaan. Intussen is inderhaast veertig procent van de schuld betaald. Over een betalingsregeling voor de restschuld wordt nog gesproken.

5 REACTIES

  1. BK is een bedrijf die wordt gerund door een stelletje geldwolven die groot geld willen maken binnen 1 jaar. Daarbij schromen ze niet om exorbitante prijzen voor hun fastfood producten te hanteren, waarbij de kwaliteit nogal te wensen overlaat. Hoe denk je dan dat zo’n bedrijf zal draaien? Sinds het is geopend heb ik nog nooit een stap daar binnenin gezet. En ik ben ook niet van plan om ooit daar te gaan om gebruik te maken van hun junk food.


    Maak melding

  2. burger king moet filialen in het binnenland openen niet in de stad. Want dit zijn binnelandse praktijken waarom denk je dat ze van venetiaan gratis voedsel, electra en medische zorg krijgen?


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.