Tentoonstelling Erwin de Vries geopend in Rotterdam

0

Afgelopen weekend werd in Rotterdam een speciale tentoonstelling van de Surinaamse beeldhouwer en schilder Erwin de Vries (1929) geopend. De Kunsthal Rotterdam eert ‘The Grand Old Master’ uit Suriname, die in december 2009 tachtig jaar wordt, met een overzichtstentoonstelling.

Ruim honderdvijfentwintig werken waaronder schilderijen, tekeningen en beelden vanaf de jaren vijftig tot nu geven een veelzijdig beeld van zijn omvangrijke oeuvre. In zijn werk staat de mensfiguur en met name de vrouw centraal.

De tentoonstelling is vanaf vrijdag 12 september jl. tot en met 29 november 2009 te zien in de Kunsthal. Van 21 december 2009 tot en met 28 februari 2010 zijn de werken ook te zien in het Surinaams Museum, Fort Zeelandia, Paramaribo.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.