Kosten voor overboeking Suriname lopen ver uiteen

4

De verschillen in kosten die banken in rekening brengen voor geld overmaken vanuit Nederland naar het verre buitenland zijn nog altijd aanzienlijk. Zo vraagt de SNS Bank 5 euro voor het overboeken van 200 euro van Nederland naar Suriname, terwijl ABN AMRO voor dezelfde handeling 15 euro in rekening brengt.

Dit blijkt uit cijfers van de website geldnaarhuis, die gisteren met een vernieuwde versie de lucht in is gegaan. De nieuwe site vergelijkt de kosten van geldovermakingen naar 34 landen.

De initiatiefnemers van de website hopen dat met het geven van vergelijkende overzichten de banken geprikkeld worden hun transactiekosten te verlagen.

4 REACTIES

 1. Als ik het goed begrijp,dan betaal je in nederland voor het overmaken een zeker percentage en als je in sme het geld gaat halen betaal je weer een bijdrage..

  Je wordt dus twee maal genaaid..

  En je moet de overheid ook nog 38 % geven..

  Klopt het allemaal…

  Voor mijnn moeder moesten wij dit wel doen er bleef niet veel over dat begrijp je wel..


  Maak melding

 2. Beste mensen. Goedkoop geld overmaken met http://www.neteller.com. Krijg je een hele mooie kaart waarmee je mensen in Suriname of waar ook ter wereld geld kunnen opnemen, volkomen legaal. De kaart opladen doe je met bijv. Ideal. Je hebt alles zelf in de hand. Ook geld overmaken van rekening naar rekening kosteloos. Je tegenpartij in Suriname of buitenland moet ook zelf een account openen en laten verifieren met je bankrekening en een kopie van je paspoort en utility rekening.Op deze manier ben je verlost van die bankmafia.
  Neteller.com heeft ook een hele betrouwbare en zeer vriendelijke klantenservice die je te woord staat in vele talen waaronder nederlands. Ook kan je de account gebruiken om aankopen te doen op het internet alsof je een creditcard hebt. Ik gebruik het zelf al meer dan 5 jaar.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.