Nieuw theaterprogramma van Ruth Jacott

3

Op maandag 26 oktober beleeft Passie, het nieuwe theaterprogramma van Ruth Jacott, haar première in Theater Castellum in Alphen aan den Rijn. De voorstelling is het begin van een ruim drie maanden durende tournee, die op 30 januari 2010 eindigt in Lelystad.

Tijdens de tournee speelt Ruth ondermeer in Koninklijk Theater Carré te Amsterdam (28 november 2009) en het nieuwe Luxor Theater te Rotterdam (9 en 10 januari 2010).

Al vanaf 1995 staat Ruth Jacott in het theater met spectaculaire en verrassende shows. De veelzijdige zangeres keert dit seizoen, vanaf oktober 2009, terug op de Nederlandse theaterpodia met haar nieuwe theatershow Passie.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.