Staking belangrijkste luchthaven Suriname voorbij

4

PARAMARIBO, 4 sep – De staking van personeel van de Johan Adolf Pengel luchthaven is voorbij. De vakbond besloot de acties op te heffen na ingrijpen van vicepresident Ramdien Sardjoe. De situatie is vrijwel genormaliseerd na een dag van ergernis voor reizigers.

Vooral aankomende reizigers hebben veel last ondervonden. De belangrijkste conflictpunten zijn in elk geval bespreekbaar. “We willen even pas op de plaats maken en kijken wat er gebeurt”, zegt vakbondsleider Lloyd Read. Onder meer zal het conflict tussen de bestuursraad en de directie van de luchthaven worden besproken. Ook de zeggenschap over de grond waar de luchthaven staat, wordt geregeld.

- Advertentie -

4 REACTIES

  1. dat komt goed uit, vandaag is ook de nieuwe toestel van SLM naar de spuiterij van AIR FRANCE gebracht. het is trouwens ook geen nieuwe 16 jaar.

    wk

  2. Jawel jawel Ram is trouble shooter….maar hij draait, keert, draait, keert, keert draait…. einde van de rit…mi boy… weet niemand meer wat de rede was van het staken… en kijk……… eeee !!!!…. kijk…. luister noh….en dit noemt men santie in de ogen politiek.

  3. jESSRUN mi booi, je hebt toch wat winst gemaakt !
    Misschien zou je een gedeelte kunnen besteden aan het personeel voor wat motivatie . En ja ik weet dat jij van de slm bent, maar ach, je landt toch met je kist op de plek waar deze mensen het allemaal netjes proberen te houden.
    A tang so

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.