Staking belangrijkste luchthaven Suriname voorbij

4

PARAMARIBO, 4 sep – De staking van personeel van de Johan Adolf Pengel luchthaven is voorbij. De vakbond besloot de acties op te heffen na ingrijpen van vicepresident Ramdien Sardjoe. De situatie is vrijwel genormaliseerd na een dag van ergernis voor reizigers.

Vooral aankomende reizigers hebben veel last ondervonden. De belangrijkste conflictpunten zijn in elk geval bespreekbaar. “We willen even pas op de plaats maken en kijken wat er gebeurt”, zegt vakbondsleider Lloyd Read. Onder meer zal het conflict tussen de bestuursraad en de directie van de luchthaven worden besproken. Ook de zeggenschap over de grond waar de luchthaven staat, wordt geregeld.

4 REACTIES

  1. Jawel jawel Ram is trouble shooter….maar hij draait, keert, draait, keert, keert draait…. einde van de rit…mi boy… weet niemand meer wat de rede was van het staken… en kijk……… eeee !!!!…. kijk…. luister noh….en dit noemt men santie in de ogen politiek.


    Maak melding

  2. jESSRUN mi booi, je hebt toch wat winst gemaakt !
    Misschien zou je een gedeelte kunnen besteden aan het personeel voor wat motivatie . En ja ik weet dat jij van de slm bent, maar ach, je landt toch met je kist op de plek waar deze mensen het allemaal netjes proberen te houden.
    A tang so


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.