Damaru komend weekend op MELA festival

0

De Surinaamse zanger Damaru is komend weekend aanwezig op het MELA festival dat op 4, 5 en 6 september wordt gehouden in Amsterdam. De zanger zal op zaterdag 5 september rond 17.00u optreden met de populaire band La Fiësta op het Anton de Komplein, winkelcentrum Amsterdamse Poort (Amsterdam Zuidoost).

Voor de 16e keer in successie organiseert Ujala in de maanden augustus en september diverse Culturele Ontmoetingsfestivals onder de naam ‘Mela on Tour’. Tijdens het ‘MELA’ (vrij vertaald uit het Hindi/Sanskriet: ontmoeting/samenkomst van veel mensen; kermis) festival kun je genieten van muziek, dans, zang en live shows, kunst & cultuur, sport en spel, kermis, kinderactiviteiten, exotisch culinair, tropisch fruit en curiositeiten.

Het accent ligt op Hindoestaanse en Indiase en overige Oosterse kunst- en cultuuruitingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.