‘Suriname op Zuid’ Festival in oktober

0

Op zaterdag 3 en zondag 4 oktober vindt de tweede editie van het ‘Suriname op Zuid’ Festival plaats in Theater Zuidplein. Een heel weekend lang is Theater Zuidplein in Surinaamse sferen. Niet alleen met voorstellingen en concerten, maar ook met prachtige klederdrachten, swingende afterparty’s en natuurlijk verrukkelijk Surinaams eten en drinken.

De programmering wordt t.z.t. op Megastad FM bekend gemaakt. Maar een tipje van de sluier lichten we alvast op. De muzikale voorstelling Lieve Hugo, A Poku Tori. Dit is een muzikaal eerbetoon aan Hugo Uiterloo, Surinames grootste kaseko zanger aller tijden.

Zanger/musicalartiest John Oldenstam (The Lion King, Dirty Dancing) kruipt in de huid van deze kleurrijke figuur die in 1934 in Paramaribo werd geboren en al op jonge leeftijd gek was op muziek. Gerda Havertong speelt de rol van de moeder. Zij ziet toe hoe haar zoon zich met vallen en opstaan ontwikkelt van een moeilijk opvoedbare jongen tot een succesvolle man. Onder begeleiding van een originele kasekoband passeren klassiekers als Poenta Poneta en Blaka Rosoe de revue.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.