Workshop fotograaf Raul Neijhorst in Suriname

1

De in Nederland studerende fotograaf van Surinaamse origine, Raul Neijhorst, wil dat men in Suriname anders gaat denken over fotografie en modelfotografie in het bijzonder. Mede daarom zal hij samen met een collega op 7 en 8 november een workshop in Suriname verzorgen over portret-, model-, glamour-, studio- en artistiek naaktfotografie.

Door de komst van goedkope digitale camera’s gaan steeds meer mensen fotograferen. Ook in Suriname is dat het geval. Hoewel natuur- en architectuurfotografie twee veelvoorkomende vormen zijn, zijn er ook steeds meer fotografen die zich wagen aan de modelfotografie. En daar wil hij, samen met collega Remco van Vondelen, een steentje aan bijdragen.

Registreren kan tot uiterlijk 30 september. De workshop vindt plaats te Cola Creek van 08:30 tot 17:30. Daarop aansluitend vindt ook een Photoshop en retoucheerdeel plaats en wel van 19:00 – 21:30 uur. Voor meer informatie over de workshop kunt u terecht op: www.die2fotografen.nl/workshop.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.