Surinaamse zakenman Eugene Niamut overleden

8

PARAMARIBO, 23 aug – De Surinaamse zakenman Eugene Niamut is zaterdagmiddag op 60 jarige leeftijd in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo overleden. De directeur-eigenaar van Central Freight Services Suriname (CFS) lag een kleine week in het ziekenhuis.

Hij was een bekend maatschappelijk figuur in Suriname en verdiende in de vroege jaren 80 zijn sporen in de vakbondswereld, even als zijn wijlen vader Aziz Niamut.

Niamut was jaren directeur van Jos Steeman Shipping Suriname en zette daarna het eigen CFS op in 2000. Het bedrijf maakte een snelle groei dankzij de gedrevenheid van deze vrachtvervoerder die zijn vracht-carrière begon als inklaarder op de Nieuwe Haven in Paramaribo.

8 REACTIES

  1. Ik hoorde iemand schreeuwen waar zijn mijn spullen gebleven…..boi mi las wan lo moni….maar ja… zoals altijd pi didi di lafu di tu….MOGE ZIJN ZIEL IN VREDE RUSTEN.
    WEES NIET BANG ALLEEN GOD VERGEEFT.


    Maak melding

  2. Ik sluit mij volledig aan bij allen in deze forum.Moge zijn ziel in vrede rusten.Sterkte gewenst aan al zijn nabestaanden.Een persoon betrokken bij de economische opbouw van ons land Suriname.Geen woorden maar daden.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.