Nieuwe show voor Sylvana Simons

12

Sylvana Simons gaat een muziekprogramma presenteren voor de NPS. De omroep gaat in het najaar op zondagmiddagen het muziekprogramma Sylvana’s Choice uitzenden, meldde een woordvoerster van de zendgemachtigde dinsdag.

De show is te zien via Nederland 2 (17.05 uur). In het programma is onder meer aandacht voor het muziekproject In A Cabin With. Daarin reizen Nederlandse muzikanten en bands naar bijzondere plekken in het buitenland om daar – vaak met lokale muzikanten – een album op te nemen.

De NPS zendt vanaf 20 september drie recente sessies uit van dit project. Sylvana’s Choice laat opnames zien die gemaakt zijn in Canada, Mexico en Thailand.

12 REACTIES

 1. De jongeren die de NDP aanhangen in Suriname en overzee,vinden Sylvana whatever, een inditificatie persoon voor de grote groep surinamers.

  Net als met meneer Bouterse hebben we gauw de neiging mensen te waarderen zonder vast te stellen of de mensen goed voor ons zijn.

  Sylvana Simons is een voorbeeld.

  De jongeren die de ndp aanhangen vragen zich af waar deze collectieve minderwaardigheidscomples vandaan komt.

  Zeker geen rijke man of vrouw gevonden,zij kan ze vinden omdat zij haar nek uitsteekt.
  Als het daarom o.a. zou gaan hebben jullie verloren verliezers.


  Maak melding

 2. Blij en trots moeten we zijn als we een zwarte vrouw ergens aan de top zien, het maakt niet uit wat ze doet,want geloof de jongeren ondernemen in su is niet mals ,laatstaan in het westen .


  Maak melding

 3. Ze is ook omgekocht met een portie bruine bonen mer rijst en zoutvlees vandaar dat ze voor de NPS heeft gestemd en zodoende deze programma mag presenteren.


  Maak melding

 4. @ die leugenaar op nummer 3
  Bouterse is een moordenaar een drugs veroordeelde een dictator hoe kan zo iemand een voorbeeld zijn de jongeren zie je niet dat jij koeterwaals hier schrijft bouterse heeft bloed aan zijn klauwen. als je mensen dood of laat doden omdat ze een andere mening hebben dan jou, of je brand radio stations plat branden en kranten gebouwen je dood journalisten en advocaten dan klopt jou bewering niet dat net als bouterse jullie gauw de neiging hebben mensen te waarderen zonder vast te stellen of de mensen goed voor jullie zijn,waarom mogen ex leden van jungle comando niet in de ndp jij schets een te romantische beeld over de revolutie en bouterse en dat klopt niet de jongere je bent een hypocriet van de hoogste rang, een minderwaardigheidcomplex hebben mensen die hun toevlucht zoeken bij een moordenaar mensen die jou land op de rand van de afgrond hebben gebracht mensen die jullie hebben onderdrukt vernederd mensen die verantwoordelijk zijn dat de levens standdaard in suriname is gedaald.silvane is niet mij ding ik vind haar te verwaand over komen ik gun haar alle geluk van het leven .


  Maak melding

 5. Ze is ook omgekocht met een portie bruine bonen mer rijst en zoutvlees vandaar dat ze voor de NPS heeft gestemd en zodoende deze programma mag presenteren.

  politics
  ——–

  hahahahaha ie tja ding yere.


  Maak melding

 6. Grapig somme reaktie.
  sommige vereren hier een gewetenloze massamoordenaar andereren zijn tegen hem ik behoor tot de laaste groep ik zal dat doen tot mijn laatste adem niemand zal mij kunnen stoppen jullie mogen alles uit de kast halen het zal niet lukken, het geeft wel het verschil aan van normen en waarden opvoeding en opvatting en heel belangrijk rechtvaardigheid.(mensen) met een normale verstand kunnen nooit een massamoordenaar vereren. een verstandig mens kan daar met z’n pet niet bij.


  Maak melding

 7. silvana,ga je tijdens jouw choice wederom de zwarte surinaamse man in een slecht daglicht stellen ter meerdere eer en glorie van jezelf om te scoren bij de autochtonen?


  Maak melding

 8. Ik snap niet dat sommige de vergelijking maken met Bouta en Sylvana. Niet alles in het leven gaat om Bouta en is de schuld van Bouta. Begrijp me niet verkeert Sommige benamingen passen bij hem omdat hij verantwoordelijk is voor een zwarte periode in de Surinaamse geschiedenis maar snap de vergelijking niet zo.
  on topic:

  Leuk voor haar dat ze weer een kans krijgt maar ik zie haar aboluut niet als voorbeeld voor de surinaamse jeugd. Mijn 2 dochters hebben gelukkig andere rolmodels. Het negatief gedoe van haar over de surinaamse man( wat ik heb vernomen is ze juist door een witte man mishandeld, vader van haar kind). Het was een keer zo erg dat Jeroen Pauw aan haar vroeg tijdens een intervieuw : Sylvana wil jij niet gewoon blank zijn???? als dat je wordt gevraagd dan wil dat zeggen dat de witte mensen je zelfs niet respecteren. Omdat ze toevallig donker is en surinaamse ouders heeft wil dat niet zeggen dat k haar moet steunen. Ik steun mensen als ze zichzelf durven zijn en zichzelf of hun afkomst niet te grabbel gooien.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.