Damaru te zien op eerste MartBazar

1

De Surinaamse zanger Damaru treedt 30 augustus op bij het nieuwe festival MartBazar rond de Haagse Mart. Tijdens het concert wordt de zanger – die momenteel een grote hit heeft met het samen met Jan Smit gezongen nummer ‘Mi rowsu’ – begeleid door de Haagse band La Fiesta.

Verder zijn er tijdens het nieuwe tweedaagse festival optredens van o.a. Baithak Power, Dio, Orange Grove, Sabroso, Hotel en Dario.

MartBazar is de nieuwe naam voor de Kaschba festivals. Het evenement wordt zaterdag 29 augustus en zondag 30 augustus gehouden op de Haagse Mart en in de directe omgeving. Naast de podia voor live-optredens zijn er nog diverse andere activiteiten zoals een culinaire exotische markt, een open podium en sportdemonstraties.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.