Jan Smit en Damaru ook in Suriname op één

7

Jan Smit en Damaru hebben met hun hit Mi Rowsu (beter bekend als Tuintje in mijn hart) de nummer 1-positie in de Surinaamse hitparade bereikt. Voor de zanger uit Volendam is het de eerste keer dat hij zo succesvol is in het thuisland van collega Damaru. Dat maakte het platenlabel van Damaru, Top Notch, vrijdag bekend.

In Nederland staat het duet inmiddels drie weken achtereen op de hoogte plaats in de single top 100. Eerder deze week ging de videoclip die Jan Smit en Damaru samen bij het nummer maakten, in première.

7 REACTIES

 1. Ik moet jouw eerlijk zeggen ik vind het leuk ik gun een ander zeker ook wat.

  MAARRRRRRRR!!!!

  Wat ik ergens wel jammer vind, is dat het mijn muziek niet is.
  Daarom gaat het mij op een of ander manier vervelen.
  Maar boy’s ik wens jullie nog meer succes in de toekomst en vooral veel duku…..HEEL VEEL.
  Meer kan ik echt niet van maken…..dan DUKU DUKU.


  Maak melding

 2. Ik hoop dat kuiltje bij Jantje nu gedicht is.

  Sari tori nanga a meisje gwi gewoon liki ijs.

  A smelter gewoon, met een of ander sniper bal man.

  Vrouw of meisje anno 2009 maakt kuiltje in tuintje HART.

  STERKTE………. JAN.

  DENKEN ANNO 2009


  Maak melding

 3. Eej verrekte mongols, Damaru is Surinaamse man, dus tuurlijk wordt het gewaardeerd als hij in Sranang zingt. ’t Is ’n mooie taal om in te zingen en ik vind dit duo superrrr!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.