Mannen aangehouden in zaak dood Gianluca Flamingo

5

De politie heeft woensdagavond vier mannen aangehouden in verband met de dood van de 15-jarige Gianluca Flamingo. De 15-jarige jongen kwam vorige week om het leven bij een schietincident in de Steenderenstraat in Zuidoost. Daarbij werd de auto van de bekende kickbokser Tyrone Spong beschoten.

Een van de mannen is een 19-jarige man die ervan wordt verdacht de schutter te zijn bij het schietincident. Naar aanleiding van de aanhoudingen is er in vier woningen huiszoeking verricht. In de afgelopen twee dagen heeft de politie, onder andere naar aanleiding van tips, bij verschillende acties drie vuurwapens aangetroffen die mogelijk in verband staan met lopende rechercheonderzoeken in Zuidoost.

De politie verwacht daarin binnenkort meer aanhoudingen te verrichten meldt AT5.

5 REACTIES

 1. Heel erg voor dat kind ,dat die tussenin is gekomen.

  Is het de tyron die ze ook toen,vroeger in Suriname wat wilden aandoen,en voor een veilig heenkomen in Ned.is neergestreken?

  Vaag verhaal: de nieuwsberichten betreft de toedracht van het schietincident,waarbij een onschuldig kind tol met zijn leven moest betalen.

  Bad mang!
  Als je zo als een doldwaze schiet in het bijzijn van kinderen.

  Wie doet zo iets hé?
  En waarom hé?

  Je zou bijna denken aan ………….


  Maak melding

 2. Gelukkig is onze mevrouw Elviera Swiet geen watje, a sa jepie was ding koro en de bijlmermeer/Amsterdam zuid oost weer in balance te brengen.

  Ogri nooit o keba, maar nu weet niemend meer wie wie is,en liegen moet nu als ooit tevoren weer onderscheiden kunnen worden van niet liegen.

  Want a ting foe pathalogische leugenaar is in openbaring.

  Mevrouw Sweet en anderen succes en kracht van de machtigste der allermachtigsten.


  Maak melding

 3. xWAt heeft een Onbenkende jonge van 15 iets iets zoeke by Tyrone Spong …Er wort niet uit het niets op iemand gericht geschoten mogelijk Er moet iets aan d hand zijn geweest met de drie tal…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.