Ronald Snijders op 25ste Jazz Festival Delft

0

De Surinaamse muzikant Ronald Snijders zal op het 25ste Jazz Festival Delft optreden. Hij geeft ook een workshop over ritme voor jongeren op het Junior Jazzfestival daarvan. De muziek activiteiten beginnen om 11:00u. De Ronald Snijders workshop is van 13:45u tot 14:45u op 15 augustus in het Park in Poptahof Noord, Delft.

Snijders doet dit met medewerking van o.a. kawina speler Giovanni Essed (kawina band Ondrofeni), drummer Walther Muringen (Candeda, Fra Fra Sound), gitarist Robby Alberga (Nazaten) en een djembe meiden groep.

De 25e jubileum editie van het Jazz Festival Delft (JFD) gaat op vrijdagavond 14 augustus 2009 van start.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.