Re-play zingt volksliederen bij interland

0

De formatie ‘Re-play’ zingt woensdag bij de oefeninterland van Oranje tegen Engeland de volksliederen van beide landen. Dat maakte een woordvoerster van de Nederlandse groep maandag bekend. De vier zangers brengen voorafgaand aan de voetbalwedstrijd zowel het Nederlandse als het Engelse volkslied ten gehore.

De wedstrijd ter voorbereiding op het WK in 2010 is in de Amsterdam ArenA en wordt om 20.45 uur uitgezonden op SBS6.

Re-play bestaat sinds 1992 en is bekend van Nederlandstalige hits als Ala day (Ik leef alleen voor jou), Never nooit meer (met Gordon) en Kom dan maar bij mij. Begin 2010 verschijnt een Engelstalig album van de groep.

Bekijk ook:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.