Man gewond na schietpartij Kwakoe

10

Een man is zaterdagavond gewond geraakt tijdens een schietincident op het terrein van het jaarlijkse Kwakoe festival. Volgens het Algemeen Dagblad zou het gaan om de rapper Lexxxus. Dat vertelde de zanger zelf op Youtube.

Op het Youtubefilmpje is te zien dat Lexxxus (zijn artiestennaam) in een ziekenhuisbed ligt. Hij vertelt dat hij iemand tegenkwam en dat er een woordenwisseling ontstond. ,,Van het een kwam het ander. Opeens werd er geknald. Daarom lig ik hier,’’ zegt de moeilijk verstaanbare zanger.

De politie in Amsterdam bevestigde dat er rond 22.00 uur die avond een schietpartij was. Daardoor liep een 24-jarige man een schampschot op. De politie kon niet bevestigen of het inderdaad de rapper betrof, schrijft de krant vandaag.

10 REACTIES

 1. Heb het echt van dichtbij meegemaakt plotseling zag ik iedereen wegduiken er brak paniek uit. Ik ben gelijk naar huis gegaan had hier geen zin meer in. Jammer voor kwakoe maar dit gebeuren krijgt een staartje. Vond ook de organisatie rommelig en onoverzichtelijk. Jammer en nog eens jammer.


  Maak melding

 2. ja echt mang werie mensen ik ga ook nooit meer. Zou je maar gebeuren dat je een verdwaalde schot krijg.
  Niet leuk meer kwakoe jammer kom daar nooit meer.


  Maak melding

 3. kwakoe kwakoe kwakoe,

  Ik denk dat het voorbij is met onze geliefde kwakoe te bemre vind een goede zaak dat almere een beschaafde kwakoe heeft georganiseerd.


  Maak melding

 4. Jammer! Heb nog het begin meegemaakt. Gezellig cafe-voetbal, voetballers die zich in de auto of ernaast omkleedden, een paar tentjes. De tijd dat je met het gezin en een Surinaams picknicmandje (biertje, rotti,…) er naar toe ging is al lang voorbij. De laatste jaren ging ik 1 keer in het jaar effe een uurtje kijken maar ook dat is verleden tijd. Te massaal.


  Maak melding

 5. fuckt up

  die dikke doet stoer maar je moet mensen niet schieten en laten leven nooit van gehoord dan dan ben je gewoon een mislukte lex doet wel stoer man op de bed in de ziekenhuis als ik jou was zou ik niet zo stoer praten je bent al gepopt en je gaat biggie praten man blij zijn dat je ben blijven leven in plaats van liggend in de ziekenhuis stoer praten


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.