Auto van Tyrone Spong beschoten in Zuid-Oost

5

De 16-jarige jongen die deze week in Amsterdam Zuid-Oost werd beschoten zat in de auto bij de bekende kickbokser Tyrone Spong. Dat schrijft Het Parool. De auto van de Surinaamse sporter zou in de nacht van woensdag op donderdag onder vuur genomen zijn op de Steenderenstraat.

De toedracht van de schietpartij is onduidelijk. Ooggetuigen vertellen dat een grap tussen de vrienden in de auto door een man verderop in de straat verkeerd werd begrepen. Hij kwam verhaal halen. Er ontstond een woordenwisseling, maar die werd gesust. De man liep weg en even later viel het schot dat van grote afstand werd afgevuurd.

De 16-jarige Gianluca, dommelend op de achterbank, werd in het hoofd geraakt. Hij overleed gisteren (vrijdag) op zijn zestiende verjaardag in het AMC. De familie bracht gisteren een bezoek aan de Steenderenstraat om volgens Surinaams gebruik te rouwen en een plengoffer te brengen op de plaats van het misdrijf schrijft de krant.

5 REACTIES

  1. we still love you litll brother n may god have youre soul,jij was niet de uitgerekene denk ik.we will bring them to justice,all of them.stilllll love you littl.


    Maak melding

  2. DIT IS AL EENS GEBEURT? ZO EEN SOORT GEVAL WAAR BIJ OOK EEN ONSCHULDIGE JEUGDIGE JONGEN OM HET LEVEN KWAM ! TRIEST IS DAT HOOR ! STERKTE AAN DE OUDERS EN FAMILIE IN DEZE DAGEN


    Maak melding

  3. Te erg voor woorden! en dit allemaal door onze grote “vriend” TYRONE. deze over het paard getilde gast moeten ze op sluiten hiervoor! en ja ik weet het en ik geef er niks om want nu zullen allemaal van die rode duimpjes verschijnen omdat ik hier in de ogen van andere mensen negatief loop te doen maar niets is minder waar!! Waarom is deze gozer al deze laatste jaren nooit meer in suriname geweest?? NOU?? omdat deze gast met zijn gore poten niet van andermans vrouwen af kon blijven. Hij en zn maatje zijn toen door het oog van de naald gekropen omdat ze hem met een hele grote groep een degelijk pak slaag hebben gegeven waarbij zijn maatje kabouter door een fles werd getroffen en zich in het ziekenhuis heeft moeten laten behandelen. Daarna zijn ze met spoed uit SU vertrokken om zich er nooit weer te laten zien! Hetzelfde bij “DOLFIJN” of ben je dat soms vergeten meneertje spong? dat er iemand tegenover je stond die echt niet onder de indruk van je was van je optreden denkende dat je je alles kan permiteren en denken dat je THE BOSS bent door heel stoer proberen iemand van zijn sokken af te rijden omdat jij je waggi precies daar wil parkeren en toen puntje bij paaltje kwam je toch maar af droop omdat je alleen was? Je zoekt gewoon zelf de problemen en ze worden steeds erger. En nu denk je dat je een beetje kunt vechten? wauw!breng je kont nog eens in su en doe nog eens stoer bij torarica vragen aan dames of ze je shirtje uit willen trekken. misschien dat er nu wel eentje is, toen in ieder geval niet! Dus mensen, ik zal de beerput maar gewoon dicht houden, en voor diegenen die dit niet geloven…..informeer is SU dan hoor je het zelf!hoe deze gast die avond heeft moeten rennen! een mooie naam zou zijn geweest vluchtend hert!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.