Valse bommelding bij Hotel Torarica in Suriname

4

PARAMARIBO, 7 aug – Een bommelding heeft voor enige paniek gezorgd onder de gasten van Hotel Torarica in Paramaribo. Het was vooral schrikken bij aankomst van speciale eenheden van de politie. Achteraf bleek het loos alarm.

“Hoewel het gros van de hotelgasten niets heeft gemerkt van het voorval, blijft dit incident een lastige zaak voor Torarica”, zegt directielid Kenneth Lemmers tegenover Dagblad Suriname. De branche is immers uiterst gevoelig voor veiligheidsissues. De omgeving van het hotel is korte tijd afgezet. Het ging er zo gemoedelijk aan toe dat bezoekers en personeel van omliggende horecabedrijven achteraf verbaasd reageerden op het nieuws.

4 REACTIES

  1. bommeldingen moeten we in suriname nooit serieus nemen. nooit is er een bom werkelijk afgegaan bij zo’n melding. trouwens, als men werkelijk een bom zal doen laten afgaan, zal men het nooit vantevoren bekend laten maken. dat is dus de modus operandi van de meeste terroristen.

    I’m not impressed.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.