Damaru wil ook wel in duet met Nick & Simon

9

Na het uiterst succesvolle duet met Jan Smit, Mi Rowsu, dat inmiddels op nummer 1 staat, is de Surinaamse zanger Damaru nog wel in voor een duet met een Volendamse act. Als het aan hem ligt, worden dat Nick & Simon aldus NLTracks.nl.

Dat vertelde de zanger in RTL Boulevard, zo meldde NL Pop Blog. Ook rapper Kempi staat hoog op de verlanglijst, zo liet hij weten. Of en wanneer de duetten ook werkelijkheid zullen worden, is nog niet bekend.

Nick en Simon hadden in 2006 een nummer 1 hit te pakken in Suriname met hun single “steeds weer”. In 2007 gaven ze een uitverkocht optreden voor duizend mensen in de hoofdstad Paramaribo.

9 REACTIES

 1. De jongeren zeggen, top hoor!

  Handig voor Damaru is ook kenbaar te maken allles wat formeel(zakelijk)is, op papier te vast te leggen, met handtekening.
  No frede foe takie dat je graag menselijk wil blijven,in geval van gevoelens, geen emoties (jaloezie, of dat Damaru ineens niet te begrijpen),kortom in een ander perceptie wordt gezien,gevoelens,die als koorts komen opzetten, en als je geen paracetamol drinkt, dan kan je last hebben van die koortsaanvaalen.
  Hoe leuk ook, te money moes terie, jaroezoe e kon tikie pratie toe.

  Verder Damaru kijk hoe je het verdiende geld waarover je belasting betaalt in het land kan investeren, want in Holland krijg je ook belasting terug.

  Hou jamang buiten je deur en zeg ze dat je bang voor ze bent, dan neks no fout.


  Maak melding

 2. Terwijl in Suriname nooit neks op papier wordt gezet, de rechteloosheid spreekwoordelijk is, artiesten nauwelijks een cent verdienen aan hun werk, de kopieen aan de lopende band over straat gaan, de muziekrechtenorganisatie door de politiek buitenspel is gezet, organisatoren van muziekoptredens frauderen en alleen aan het spekken van hun eigen portemonnee denken, zo wordt door De Jongeren gratis advies gegeven aan Damaru hoe hij zijn geld moet besteden en wat hij wel en niet moet doen. Hij is in Nederland, vrienden, en daar wordt op de juiste manier met de rechten van artiesten omgegegaan, vergeet dat niet. Ook wanneer hij weer terugkeert naar Suriname zullen zijn rechten onverkort gehandhaafd, gerespecteerd en nageleefd worden. Nogmaals: Ik vind jullie reacties getuigen van een krabbenmentaliteit.


  Maak melding

 3. Behoorlijk moeilijk verhaal…kan wel hoeft niet…Mi no sabi…ik denk gewoon niks……Probleem vind ik zelf dat hij alleen meer ballen had.

  Maar met het samen gaan… wordt moeilijk…IK WEET ECHT NIET OF HIJ HET DAAR MOET ZOEKEN….Eerlijk doe het alleen en zelf ..deze kerel heeft goede muzikanten nodig en goede tekst schrijvers….MAAR HEEFT GEMIXT EN GEROTZOOI….
  DAN DENK IK NIET DAT HET WAT MET HEM WORDT.


  Maak melding

 4. @Poku Dindin, ik denk niet dat Damaru “goede” teksschrijvers nodig heeft.

  Die jongen is gewoon een natuurtalent!
  Hij moet gewoon het ding doen die ZIJN EIGEN GEVOEL hem aangeeft en uit zijn HART komt, dan zit het altijd goed.
  Laat die jongen gewoon zijn ding doen en ga hem a.u.b. niet zitten sturen!!!

  Wat hij NIET moet doen is dingen gaan zingen die anderen hem voorschrijven en die niet uit zijn hart komen.

  Damaru, volg gewoon jouw gevoel en durf gewoon NEE te zeggen als het jou niet bevalt of als je niet 100% er achter sta.
  Dan zit je altijd goed (gouden regel).


  Maak melding

 5. Damaru, ik was best trots toen ik hem op dat podium zag en blaka rowsu met Jantje Smit, maar wat is het toch jammer dat hij als een van zijn hoogtepunten vertelt dat het een optreden was bij Bouta. Daar knap ik dan helemaal op af. Je gaat toch niet met je talent een warming up houden voor een moordenaar en een ex-dictator die internationaal gezocht wordt wegens drugshandel? Dat is geen tuintje in je hart mi boy, dat is geen liefde, maar haat en geweld.
  Damaru, think before you act and sing!
  odomisi


  Maak melding

 6. yvox.. ik denk dat u geen kaas van de muziek wereld hebt gevreten.
  Gewoon willen mee lullen…gewoon als domoor.

  Verder wil ik je erop wijzen zelfs de beste hebben teksten van anderen en muziek van anderen…verder moet jij het maar uitzoeken…of beter gezegd…. no bemoei.


  Maak melding

 7. @Poku Dindin, je kunnen beheersen is ook een kunst, Poku Dindin. Waarom moet je gelijk zo’n drama van maken? Negens voor nodig, chill.

  Maar goed. Als het aan jou ligt stuurt Nederland Damaru naar het Europese songfestival met een liedje over: “de koffie staat klaar”. Past dat beter bij hem soms?
  Trouwens, dit is al eerder voorgekomen. Een Surinaamse die de “koffie staat klaar” moest gaan zingen van haar “goede” tekstschrijvers!
  Een hit koop je niet op bestelling, kijk naar Bob Marley. RIP. Die had geen “goede” teksschrijvers nodig om zijn EIGEN gevoel over te brengen.

  Nee, Damaru is en blijft een natuurtalent die zelfs met een OUDE OLIEDRUM een grote hit kan scoren. Zijn bandleden zijn ook geniaal, met dat pakkende reggaemuziek die meteen al de mensen raakt.

  En nou niet razend worden, Poku Dindin, chill.


  Maak melding

 8. @Poku Dindin, als “domoor” CD-koper weet ik wel wat muziek is. Wat de “muziekwereld” betreft, laat ik aan jou over…
  Ik had toevallig vanaf vorig jaar de originele CD van Damaru gekocht in Suriname.
  Ik had dat liedje slechts een keer gehoord en kocht het meteen zijn CD.
  Ik zal jouw CD’s nooit kopen, want die zullen vast en zeker een slechte karma uitstralen naar de mens. En nu niet boos worden. Chill.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.