Cocaïne inventief in kranten verwerkt

11

De douane op Schiphol heeft vorige week een pakketje uit Suriname met daarin cocaïne onderschept. Het pakket was bestemd voor een 34-jarige Velsenaar. De cocaïne was zeer inventief in kranten verwerkt. In overleg met de officier van justitie is besloten het pakket door de politie te laten afleveren.

Op maandag 27 juli is het pakket bij de geadresseerde afgeleverd en is deze man direct aangehouden. In de woning van de man vonden de betrokken rechercheurs meer verdovende middelen, waaronder een aantal gram ice, een bijproduct van hennep met een hoger THC-gehalte dan gewone wiet.

De verdachte verklaart dat hij al enkele jaren op deze wijze cocaïne krijgt toegestuurd en dat hij dat steeds verhandelde. De politie onderzoekt ook de herkomst van de andere drugs van de verdachte. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

11 REACTIES

 1. tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.en mocht lopend terug naar zijn woonplaats.de drugs uit suriname is geweldig intrek bij de hollanders.al komt dit uit de schijtpijp van de surinamers.dan toch is het prima.

  op de schijtpijp drugslijn op schiphol zijn de mp meer geïnteresseerd.daarom de 100% schijtcontrole.


  Maak melding

 2. Als er ergens een teef loops is zal een reu hoegenaamd een manier zien te vinden om erbij te komen, tenzij er gepaste maatregelen worden getroffen.

  Hoe komt het nou eigenlijk dat elke hoeveelheid cocaïne meer dan welkom is in het hoge noorden?

  Ja zelfs ook al moet het uit menselijke- uitwerpselen of kadavers worden ontward.

  Het beleid is er te gedoogd met al die koffieshops waar iedereen naar believen kan gaan blowen.

  Waarom zit die huichelaar daar in die hoek te janken?

  Doedrrrrrwatannn!


  Maak melding

 3. In heel nederland overal kun je vrij en blij dugs kopen,dat weten alle blanke nederlanders.

  Bovendien in de hele wereld ook in het amerika van obama kan je gwoon druge gebruiken ..

  In nederland is het gewoon vrij verkrijgbaar en in de provincie groningen bij heiligerlee wordt het verbouwd gewoon hennep..

  nedrland verdient jaarlijks miljaren euro’s aan dit gspul..

  Maar wij suris mogen het niet importeren..

  Er zijn tig aantal coffie-shops maar suris mogen dat niet doen.


  Maak melding

 4. Is dat de redenen dat jouw baas Brunswijk drugsdealer is geworden?DU-GEK?
  Als het zo was dat Bouterse in drugs deed,heeft hij het nu afgezworen,maar jouw baas Brunswijk gaat vrolijk verder want zijn ondergeschikten Santokie en Vene staan erbij en kijken er naar,ze moeten durven aktie te ondernemen gegarandeerd is jouw stelende regering history,there DU,typ daar nou maar 1x over,maar ja je hersenen gaan niet verder dan Bouterse ,gelukkig maar tenminste 1 rotzooi-verkoper belandt in het gesticht nl jij DU-GEK.


  Maak melding

 5. @ die leeghoofd autar
  deze man DU zal het never nooit opnemen voor geen enkele misdadiger moordenaar dictator of drugsdealer dus probeer wat anders want deze zet van jou is wederom doorzichtig te opvallend mi boi. ik weet wat verwerpelijk is ik weet ook wat normen en waarden zijn honden hebben baas en de aanhangers van bouterse deze man heeft geen baas, wel een werkleiding, als iemand mijn baas moet zijn is dat god en mij ouders die mij netjes hebben opgevoed met respect en daarom ben ik een vel tegenstander van bouterse knoop dit goed in jou oor voor een volgende keer DU moet niets van bouterse nog brunswijk hebben daar kom openlijk vooruit.voor mij mag je alles toepassen wat binnen de democratie is toegestaan om deze beulen uit te schakelen. hier moet je het mee doen autar in het vervolg vraag a.u.b iets verstandig als jij mij aandacht nodig hebt zoniet zwijg .er is mij al van alles toegewenst hier op dit forum dus dit kan ik erbij hebben van ziektes tot vloek noem maar op maar deze man blijft sterk .


  Maak melding

 6. wahwahwahwah,DU-Gek, ai baja je vertoont al symptonen van GEKTE,ga door ,zijn we je sneller kwijt.
  Jij bent geen voorstaander van Brunswijk?Whawhawhawhaaa,maak dat de kat wijs,hoe komt het dan dat je Brunswijk buiten je haat laat en alleen maar Bouterse probeert te nekken?
  Liebie sma jere,jij rotzooiverkoper.
  Als jij een goede opvoeding hebt genoten,klets je niet zo uit je nek en gaat je haat tegen Bouta niet zover om die man dood te wensen enz.enz.enz.
  Nogmaals,als je Brunswijk 1x op de korrel zou nemen en hem ook uitmaakt voor alles en nog wat,zoals je het bij Bouta doet,kan ik je nog geloven,want Brunswijk heeft ook mensen tijdens de jungle-oorlog vemoordt,is ook 1 van de grootste drugsdealer,van Suriname,heeft bankovervallen gepleegd,,dan heb ik het niet over verkrachtingen en cowboy-jack neigingen.En zo een crimineel zit in het parlement en doet als of hij het volkvertegenwoordigt, als wat voor voorbeeld dient hij?Ja daarom tiert de drugsciminalteit weling in Suriname,worden er steevast Brunkwijk zijn soort opgepakt op Schiphol.

  Maar no spang DUppel ,A Change Will Come in 2010.


  Maak melding

 7. @ 8 voor de laatste keer en als het niet tot jou domma massa kan doordringen dat spijt het me voor jou maar dan reageer ik niet meer om jou nonsens en dom gelul.
  ik zal jou eigen woorden gebruiken mss snap je het nu wel tijdens de jungle oorlog, de slachtoffers in fort zeelandia waren ongewapend, de zwangeren vrouwen en kinderen te moiwana waren ook ongewapend. waarom heeft bouterse brunswijk niet opgepakt voor bankoverval en nog iets het is bouterse die dacht dat hij onaantastbaar is hij leefde in de waan dat hij de baas van suriname was. In 1984 bracht een Speciale Rapporteur van de Commissie voor de menserechten van de VN,Amos Wako. een bezoek aan suriname en nederland in verband met de decembermoorden. De raporteur concludeerde dat in de nacht van 8 en 9 december 1982 stantrechtelijke of willekeurige executie hadden plaatsgevonden die een traumatische effect hadden gehad op de surinaamse bevolking.op 29 november 1986 werd het oost -surinamese dorp moiwana onverwoeds overvallen door een militaire commando. ongeveer 50 dorpelingen , meest vrouwen en kinderen , werden neergeschoten en hun huizen in brand gestoken. de aanval werd uitgevoerd door het nationale leger van suriname dat onderleiding stond van bouterse.Nog niet eerder waren zoveel onschuldige burgerslachtoffers in deze oorlog gevallen gevallen meteen na dit drama kwam de een enorme vluchtelingen stroom op gang. de meeste mensen ongeveer 5000 vluchten naar het nabije frans- guyana.op 15 augustus 2005 werd bekend dat het inter- amerikaanse hof voor de mensenrechten suriname vooroordeeld inzake massamoord.(mensen) die deze misdaden proberen goed te praten door middel van stomzinnige argumenten zijn zielig dom en achterlijk. niet iedere verandering is een verbetering de jaren tachtig is het bewijs van. de laaste zin van jou reaktie laat zien hoe dom en kortzichtig je ben, autar jij behoord tot stomste soort van het surinaamse bevolking.


  Maak melding

 8. Autar ik hoop dat je in Suriname woont .
  Want lullen dat Bouterse aan de macht moet komen in 2010 en zelf in Nederlans schuilen is bij de beesten af.
  GOD behoed SURINAME voor zo een RAMP !!!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.