Seminar over succesvol investeren in Suriname

3

Op dinsdag 22 september 2009 organiseert Redmond Consultancy een seminar ‘Succesvol investeren in Suriname; De attractie van Suriname als investeringsland’. Tijdens het praktijkseminar worden ruim 100 (inter)nationaal georiënteerde ondernemers en bestuurders verwacht.

Op de volgende vragen krijgt u antwoord:
O Wat zijn de kansen en uitdagingen voor het zakendoen in Suriname?
O Hoe vind ik een goede zakenpartner voor welke producten en diensten in Suriname?
O Welke best practices en inzichten uit diverse sectoren zijn er beschikbaar?
O Wat is de potentie van vrije markten zoals CARICOM en EU?

Bekijk het programma ook op: www.redmondcm.nl. U kunt zich uiterlijk 1 september 2009 aanmelden via een mail naar info@redmondcm.nl.

3 REACTIES

 1. Allemaal onzin, het gaat erom bij de juiste politici het juiste bedrag onder de tafel te schuiven. Vergeet Michael Porter, lees Kafka. Toch meneer Mannes?


  Maak melding

 2. Enige wat de investeerders moeten weten is hoe en aan wie ze tjoekoe moeten betalen. Noem mij een (buitenlands)bedrijf die dat niet heeft gedaan. Top van Iamgold, daar hebben ik zelf contact mee, zegt zelf dat ze dat gedaan hebben om een foute contract door te drukken.


  Maak melding

 3. Minister Santoki. Waar blijft de anti-corruptie wet. Vorig jaar kon het niet behandelt worden omdat hij uitlandig was.

  Dhr santoki is een van de meest actieve ministers in Suriname. Maar Ik denk dat de coalitiegenoten ( lees graaiers)deze wet niet willen invoeren. Het scheelt hun heel veel geld voor hun SUV. En daardoor kunnen ze minder vaak met hun buiten vrouwen naar het binnenland.

  Aaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiii

  Ik rust


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.