Telesur introduceert ‘Family Day’ op Kwakoe 2009

3

PARAMARIBO, 28 jul – Met een speciale Family Day programmering op het Kwakoe Festival in Amsterdam Zuidoost wil het Surinaamse telecommunicatiebedrijf Telesur een bijdrage leveren om de onderlinge familiebanden tussen Surinamers in Nederland, Suriname en elders te versterken.

De Family Day programmering vindt plaats op zaterdag 8 augustus 2009 tussen 14.00 en 20.00 uur. Wat u kunt verwachten? Dat blijft nog even een verrassing, maar als het enigszins mogelijk is: komt u vooral met uw hele gezin. Dus met uw kinderen, kleinkinderen, ouders, grootouders, ooms, tantes, neven en nichten.

Als u in de periode 25 juli t/m 9 augustus 2009 met uw Telesur simkaart voor minimaal 1 euro naar familie of vrienden in Nederland belt (dus niet in Suriname), dan maakt u kans op een geheel verzorgde reis naar Suriname met uw hele gezin, inclusief verblijf van 2 dagen in Eco-Cultural River Resort Berg en Dal.

Lees meer hierover op de website van Telesur Nederland.

3 REACTIES

 1. telesur speel het spelletje mee met de wanbetalers.gewoon stoppen met het asociaal gedrag van bepaalde bestuursleden.en deze te verbieden om het kwakoe festival amsterdam zuidoost verder te organiseren of helemaal stop te zetten.

  kwakoe was een voorvechter tegen de slavernij maar geen oplichter.en telesur gaat een stapje verder om de winnaar met gezin twee dagen te laten genieten in eco-cultural river resort Berg en Dal.

  wat velen misschien niet weten,is dat deze kwakoe een geboren bergendalers is geweest.de juiste naam moet zijn …….de naam kwakoe is afgeleid van een dag in de week.

  weet men zeker dat het standbeeld van deze man aan de sophie redmondstraat de juiste …..is.of is men bewust bezig de aanwezigen te manipuleren met de naam kwakoe.
  de firma kersten(missiewinkel) in samenwerking met de E B G hebben heel wat bergendalers opgelicht.anderen van deze mensen liggen begraven op saron begraafplaats achter de EBG kerk aan de slangenhoutstraat(saron)te paramaribo.
  tot op heden worden nabestaanden van hun kostgrond met harde hand aangepakt,anderen mogen zelf de plantage niet betreden.

  alweer de kerk dat bezig is een deel van de surinaamse bevolking dom te houden voor hunne blanke kolonialistische leermeesters
  en wat doet onze president niks helemaal niks.ook hij speel het spelletje mee.wat is de bijdrage van de missiewinkel kersten bij de asfaltering van de afobakaweg.

  het volk van suriname accepteert ook alles blindelings.


  Maak melding

 2. Oeps

  Brantimakka heeft een punt.
  Telsur die koketteert met prijzen als Berg en Dal. Velen associeren dat niet bepaald met vrijheid (kwakoe) en bellen….

  marketinggggggggg uitglijer


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.