Quintis Ristie leent stem aan 3D animatie film

5

De Surinaamse entertainer Quintis Ristie, bekend van radio FunX en het TV programma ‘Raymann is laat’, doet één van de stemmen van de animatiehoofdrolspelers in de film ‘G-Force’. Dat maakte distributeur Disney dinsdag bekend. Ook radiodj’s Edwin Evers (Radio 538), Giel Beelen (3FM), Tanja Jess (100% NL) en acteur Cas Jansen zijn te horen in de film, die vanaf 29 juli in zowel de Nederlandstalige als Engelstalige versie in de bioscoop draait.

G-Force vertelt over cavia’s die in een geheim overheidsproject zijn getraind en met de nieuwste snufjes op pad gaan om de wereld te redden. Het spionageteam G-Force bestaat uit de cavia’s Darwin (Jansen), Blaster (Ristie), Hurley (Evers) en Juarez (Jess). Speurneus en mol Speckles (Beelen) staat het team bij.

Voor het origineel, de eerste 3D animatiefilm van producent Jerry Bruckheimer (Pirates of the Caribbean, Pearl Harbor), hebben onder anderen Nicolas Cage en Penélope Cruz een stem ingesproken.

5 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.