Dance Award voor dj Chuckie

1

De Haagse dj Chuckie heeft vorige week de TMF Dance Award gewonnen in de categorie ‘Beste Dance’. De Hagenaar van Surinaamse afkomst liet de nummer één en twee van de wereld, respectievelijk Armin van Buuren en DJ Tiësto, alsmede The Partysquad achter zich.

Clyde Sergio Narain, zoals de 31-jarige deejay werkelijk heet, kreeg de prijs op het festival uitgereikt door Lieke van Lexmond.

Het afgelopen jaar was zeer succesvol jaar voor Chuckie met optredens tijdens Sensation in de Amsterdam Arena, aan de zijde van David Guetta op Ibiza en in de Heineken Music Hall. Clyde Sergio Narain had bovendien succes met zijn singles Let The Bass Kick en Aftershock.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.