Masterclass Ferrier in Suriname groot succes

8

Vorige week was CDA-Kamerlid Kathleen Ferrier in Suriname om een masterclass voor politici te geven. Ze was hiervoor uitgenodigd door het Vrouwen Parlement Forum, een Surinaamse NGO en door E-Quality, het kenniscentrum op gebied van emancipatie, gezin en diversiteit schrijft dagblad Trouw.

Ferrier deed dit twee dagen samen met Frans Weisglas, oud voorzitter van de Tweede Kamer. Beide dagen waren overboekt en het kamerlid concludeert in de krant dat het een groot succes was. Naast de masterclass heeft zij nog diverse werkbezoeken gebracht.

Lees het verslag van Kathleen Ferrier in dagblad Trouw.

8 REACTIES

 1. Waren er ook DNA-leden aanwezig bij de masterclass? Want die zullen ongetwijfeld veel hebben kunnen opsteken van de doorgewinterde politici als mevr. Ferrier en de heer Weisglas.


  Maak melding

 2. op mijn vragen en advies via de email, daar reageert zij niet op, maar in suriname gaat ze wel op tournee, om te vertellen hoe surinamerstjes zich moeten opstellen, het wordt tijd dat ze liever stewardess gaat spelen op de slm vluchten; daar staat haar beter, in de tweede kamer komt zij niet op omtrent de toescheidingswet voor surneds en zowel suriname als nederland vertrapt de regels aan hun laars en ook zij deelt daar aan mee…………


  Maak melding

 3. ja en toen? het is algemeen bekend dat de surinaamse politici de volgende dag alles weer vergeten zijn en doorgaan met hun surinaamse rioolpolitiek.


  Maak melding

 4. wat erg dat deze Surinamers, mevrouw Ferrier en haar zuster, de directeur van E-Quality leuk bij het zwembad van Tor konden liggen, terwijl ze aan een aantal mensen de Nederlandse politieke besognes uit de doeken deden. Wat hebben de mensen in Suriname veel geleerd over de Nederlandse politiek! Ik lach me rot als ik eraan denk hoeveel deze mensen verdient hebben (Zus Ferrier en Frans)en Mw Ferrier die had in een klap haar verplichte studiereis bijelkaar. Zo goed kan niemand het voorelkaar hebben, wat een slimme mensen toch! En inderdaad een groot success


  Maak melding

 5. Blaka bakra,Raj,Blaka boy en Geneesmiddel

  doorgewinterde politici,
  reageerd nergens op
  ja en toen?
  ha ha ha wat een mop!

  Het lijkt wel de reaktie van afwachtende betweterigen.
  Waarom hebben geen van jullie niet de draad opgepakt daar jullie al het boevengenoemde agiterend gedrag van mevr.Ferriër al wisten?
  Duidelijk als je een stok hebt, kun je elke voorwerp,individu,ding mee slaan.

  Een verbeteraar zegt:Goed dat u komt ,dan kunnen wij aan kennisevaluatie doen.

  mevr. Ferriër is uitgenodigd door vrouwen die meer willen dan dat wat tot nog toe aan verwijten zijn aangegeven.
  Wie naast jullie 4 zonder zonde leeft, werpe de eerste steen.

  Beter zou zijn te prediken:
  mevr. Ferriër heeft de draad op uitnodiging weer mooi opgepakt en ik ga naar haar masterclass en ga haar persoonlijk vragen of ze aan de bovengenoemde miskenningen, wil meewerken deze in en juist perspektief te plaatsen of ik voer een of andere acties waar ik hoor en wederhoor kan toepassen ,zodat iedereen met zijn eigen oren hoort wat de reden waren dat wij mevr.Ferriër gemist hebben.

  en dat is een miskenning ,waar @1,2,3,4, recht op hebben om het publiekelijk recht te trekken.
  Toegeven in het negatief aan de miskenningen aangedaan door mevr.Ferriër is maatschappijvernietigend,maatschappijdodend.
  Als mevr. Ferriër dan geen bevolkingsbevredigend antwoord heeft, dan kan je vertellendat:op grond van mijn inspanningen …………..

  Mensen die vaak niet veel hebben te doen, kunnen het beste verwijten,omdat ze het minste fouten maken van het niets doen aan het losmaken van verband (ontwikkeling)
  Vraag haar welke mogelijkheden Holland haar nog meer geeft om bijvoorbeeld aan ideeën van jullie te werken.

  Dit soort patronen,visies,verblindende inzichten willen de jongeren mee afdoen,
  aanpassen of geheel veranderen.


  Maak melding

 6. waarom bekruipt mij het onaangename gevoel dat posting #6 door iemand in de kringen rond mw Ferrier zelf is geschreven? Wat een onzin…allemaal. Alle mensen die hier wat willen schrijven mogen dat doen, en hoeven niet achteraf een schoolfrikkenachtige les.


  Maak melding

 7. die nummer 6 is gestoord hij ziet door het bos de bomen niet hij denkt heel interesant te zijn en geschoold over te komen voor mij is hij de zoveelste ezel uit de kamp van de ndp.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.