Show Jörgen Raymann op Aruba

0

Cabaretier Jörgen Raymann is in augustus te zien op Aruba. Raymann brengt zijn voorstelling ‘Familyman’ daar op de planken in Cas di Cultura. In ‘Familyman’, dat in Nederland al 100 keer voor uitverkochte zalen heeft gezorgd, belicht Raymann het fenomeen familie.

Volgens het dagblad Amigoe gaat een groot deel van de opbrengsten naar projecten van het theater die te maken hebben met de verbetering van het gebouw en de technische diensten. Zoals de vernieuwing van de akoestische wand in het auditorium en nieuwe airco-installaties.

De voorstelling is op 4 en 5 augustus te zien in Oranjestad.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.