Jan Smit neemt nummer op met Damaru

3

De Nederlandse zanger Jan Smit gaat een nummer opnemen met zijn Surinaamse collega Damaru. Dat maakte een woordvoerder van Top Notch, de platenmaatschappij van Damaru, dinsdag bekend meldt Omroep Brabant. De Volendamse zanger kondigde in de ochtendshow van Giel Beelen aan dat hij een remix het nummer Mi rowsu (Tuintje in mijn hart) wil doen met Damaru.

De Surinamer stond met dit lied negen weken bovenaan de hitlijsten in zijn thuisland. Hij is in Suriname een ster en krijgt nu ook voet aan de grond in Nederland. Damaru was onlangs in Nederland voor onder meer Parkpop en komt eind juli weer terug, onder meer voor optredens tijdens het Raw Rhythm Festival in Amsterdam, het Zomercarnaval in Rotterdam en twee shows in Paradiso in Amsterdam.

Het is nog niet bekend wanneer de versie van Smit en Damaru wordt uitgebracht.

3 REACTIES

 1. De jongeren vinden dit echt top!

  de volendammer, in het kort geschetst zoals de jongeren het hebben beleefd.

  eigengebiedsbewoners eerst, top! of dat racistisch is of whatever is jullie zaak
  werkgelegenheid creeren voor eigen gebiedsbewoners,zodat de gelden,voor de opvang van de sociale lasten voor de zwakkeren opgevangen kunnen worden in hun omgeving.wij maken met liefde uit hoe wij onze zaken zo goed als het gaat zelf te doen.
  op sport gebied ook prima en indien versterking nodig,om de volendamse talenten te motiveren of volendammers te leren voetballen ,is er altijd ruimte om hetgeen wat nodig is in huis te halen.
  komen de volendammers als beste uit de bus, dan gaan hun voor. dat is toch eerlijk , je weet waar je aan toe bent als je volendam inkomt.

  En nu mag Damaru met Jan dat is top. Damaru neem ook direkt een voorbeeld aan de ondernemersgeest van de volendammers.

  Alleen zijn de Surinamers warmer!. mag toch gezegd worden of niet mensen!


  Maak melding

 2. die gene wie de nummer 1 heeft geplaats moet zich niet zo hoog voelen want de surinaamse zanger breekt door je bent gewoon racistisch je loopt wel te praten en shit maar die nederlands gaan wel vaak naar suriname dus beter ga je eerst denken voordat je iets gaan lopen zeggen. want wat je zegt is onzin. we love damaru.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.