Handelsmissie vanuit Suriname naar Nederland

2

InterExpo organiseert van 24 – 26 november 2009 de 9e Handelsmissie ‘Zakendoen met het Koninkrijk
der Nederlanden en Suriname’, welke plaats zal vinden in Rotterdam en een vervolg is op de 8ste handelsmissie die in juni 2009 plaatsvond op Curaçao en in Paramaribo.

Het evenement zal zich richten op het identificeren en ontwikkelen van succesvolle relaties en zakelijke kansen in Nederland, Suriname, de Nederlandse Antillen en Aruba. De missie zal bestaan uit een expositie, een congres, workshops en een intensief matchmaking programma.

Het evenement zal u ruimschoots in de gelegenheid stellen om het potentieel van het Koninkrijk der Nederlanden en Suriname te onderzoeken, goed inzicht te krijgen in de lokale markten en de mogelijkheden die zij bieden, toekomstige klanten te ontmoeten, en succesvolle samenwerkingsverbanden op te starten.

2 REACTIES

 1. Ik hoop dat het wat wordt..

  Denk ook aan dé suris die graag willen terug gaan naar hun geboorte land en het meewerken aan dé opbouw.

  Waarom alleen buitenlanders importeren en geen eigen soortgenoten die ook geleerd (gestudeerd) hebben verstand van zaken en ook nog veel eigen kapitaal..

  Zie maar de bijdrage van meer dan 120 miljoen eurie’s per jaar zonder een tegen prestatie, alleen al van de ned-suris behalve de pakketten nog..


  Maak melding

 2. de zoooooveelste manier om investeerders in suriname te lokken, maar de regeltjes in suriname zijn niet optimaal en geen wonder dat juist surinaamse zakenlieden bedrijven in het buitenland hebben en juist niet in suriname…vele sardjoe’s achtige zakenlieden hebben een hoop geld om zelf hun eigen land op de kaart te zetten, maar kiezen liever bedrijven elders….


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.