Opnames boekverfilming Sonny Boy uitgesteld

6

De opnames van de boekverfilming Sonny Boy zijn uitgesteld. De financiering is nog niet rond. De film moet 5,9 miljoen euro kosten. Het grootste gedeelte van dat bedrag is inmiddels bijeen geschraapt, maar de laatste tonnen laten op zich wachten.

Sonny Boy is het waargebeurde verhaal van Waldemar Nods, een Surinamer die eind jaren ’20 een relatie krijgt met de Nederlandse Rika Hagenaar. Rika is dan nog officieel getrouwd met Willem Hagenaar, een Goereese notabele die ze dan al is ontvlucht. Samen krijgen ze een zoon: Sonny Boy. Schrijfster Annejet van der Zijl won met haar vertelling onder meer de NS Publieksprijs.

Het verhaal speelt deels in het stadje Goedereede op Goeree- Overflakkee. Het gemeentebestuur is door producent Shooting Star benaderd om er te mogen filmen, maar of dat ook daadwerkelijk gaat gebeuren is nog niet bekend meldt het Algemeen Dagblad.

6 REACTIES

 1. Raj,

  Er bestaat zoiets als een bibliotheek. Daar kan je het boek lenen, lezen en weer terugbrengen. Kost je niets maar je bent wel een prachtig verhaal rijker. En als kers op taart ook nog eens waargebeurd.

  je mag het boek ook van mij lenen hoor.


  Maak melding

 2. Beste Raj,

  Het boek is te koop bij de Bruna, en anders kan deze voor je besteld worden.

  Een beetje jammer, jou reactie.

  Groetjes,
  Jennifer


  Maak melding

 3. @4: Hoezo jammer? Ik woon niet in NL. Dat is wel jammer.

  Groetjes Jennifer.

  @5: Hi Marina,

  Ik woon in Suriname (Wanica)

  Dus.. dat gaat dan wat moeilijk..

  Ik zal het proberen te bestellen bij VACO (Paramaribo)

  Thanx vo je aanbod anyway..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.