Edgar Davids gaat weer trainen bij een profclub

2

Edgar Davids gaat binnenkort weer in training bij een profclub. “Ik wil na een jaar inactiviteit kijken hoe ik ervoor sta en of ik er nog zin in heb,” zegt de 36-jarige middenvelder tegen AD Sportwereld. Davids speelde op 18 mei vorig jaar zijn laatste competitiewedstrijd. Dat deed hij in het shirt van Ajax in het duel met FC Twente (0-0).

Zijn fitheid testte hij begin juni al. Toen speelde Davids drie officieuze interlands met het Surinaams elftal. In een vierlandentoernooi tegen Antigua, Frans-Guyana en Guyana kwam hij in vijf dagen drie keer 90 minuten in actie.

“Ik verwacht dat ik snel genoeg merk of ik mijn carri√®re nog wil en kan voortzetten of dat het beter is definitief te stoppen. Ik heb een paar opties. Waar ik ga spelen, weet ik nog niet” zei de Surinaamse profvoetballer tegen de krant.

2 REACTIES

 1. Ik vind Davids op dit moment zeker goed spelen ondanks hij een jaar uit rolatie is,
  maar we moeten niet vergeten dat als je na een jaar binnen 5 dagen 3 kerr 90 min. hebt gespeeld tijdens het 4 landen toernooi en in Suriname na een jaar rust toch anders is dan nu weer elke dag trainen en min. als je in de eerste 11 zal komen te zitten van een nieuwe club het tog anders zal zijn dan zo’n toernooi en wens hem veel succes.

  Tang Boeng


  Maak melding

 2. davids kan gewoon mee met die jonge spelers.
  zelfs in het nederlandse elftal zou hij passen samen met seedorf.die zijn jongens waarmee je de oorlog wint.wat ze nu in het nederlandse elftal hebben die spelen is gewoon zielig.spelers die niet bij hun club spelen staan wel bij het nederlandse elftal en daarom winnen ze nooit wat.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.