“Justitie Suriname moet Van Haperen arresteren”

50

PARAMARIBO, 3 jul – De justitiële autoriteiten zouden Peter van Haperen moeten arresteren om meer te weten te komen over de Nederlandse betrokkenheid bij de staatsgreep van 1980. Dit zegt presidentieel adviseur John van Coblijn. De als duveltje uit het doosje opgedoken Van Haperen moet flink aan de tand worden gevoeld.

De naar eigen zeggen oud-militair en veiligheidsagent beweert over belangrijke informatie te beschikken. Daar vallen ook vermeende moordplannen onder van de op 8 december 1982 geëxecuteerde burgers en militairen. “In feite zou Van Haperen gearresteerd moeten worden om na te gaan wat hij weet van de Nederlandse betrokkenheid bij de coup van 1980”, zegt Van Coblijn.

Die betrokkenheid is vaker onderwerp van gesprek geweest. In zowel Suriname als Nederland wordt er nogal wat hartstocht aan versleten. Van Coblijn vindt het hoogtijd voor een meer nuchtere kijk. En dat voor een zwaarwichtige reden. “Het is voor ons belangrijk te weten wat er in 1980 is gebeurd. We willen niet dat buitenlanders zich inlaten met de Surinaamse politiek. Dat is toen wel gedaan.”

50 REACTIES

 1. Coblijn heeft een punt. Van Haperen is niet alleen verdachte bij de coupplannen maar heeft ook een valse verklaring afgelegd inzake zijn functie bij Defensie. Het Openbaar ministerie in Paramaribo moet bezwaren maken tegen het inzetten van de getuigenverklaring van van Haperen door de advocaat van DDB.


  Maak melding

 2. Je plaats iemand onder arrest als zijn(v.Happeren) betrokkenheid van een strafbaar feit bewezen is. Als die gast een “iets” uit de doeken wil doen van een “gebeuren” (getuigen e/o verklaring),moet dan zo een getuige gearesteerd worden?. Nou., meneer de adviseur van de President, krommer kan het niet, geen wonder dat Suriname (nog)diep in de blubber staat. “We willen niet dat …..bla-bla-bla… volgens mij wordt er nog steeds te veel gedanst op de tonen van de bakra-basie’s”.


  Maak melding

 3. Wie o wie gaat hem dan arresteren..

  Wie gaat dé opdracht geven…

  Vene / ramdjoe zij al bezig met hun na dagen.

  Heer Santokhi is één groot twijvel geval..

  Verder hebben alle PG figuren als lijdende figuranten in surbo allen boter op hun hoofd..

  Waarom geen enkele reactie van de kant van ndp z.a. wijdenbosch o.a.of de heer desLands zelve ddb..

  Ja toch als je altijd beweerd dat je er niet was en geen weet hebt wat er gaande was op 8 december 1982,dan is jou kans nu groot het te beproeven middels deze meneer van haperen..


  Maak melding

 4. vrijdag 3 julie 2009
  Het Nederlandse ministerie van Defensie is niet bekend met Surinaamse veteranen!

  Het Nederlandse ministerie van Defensie is niet bekend met ex-militair Peter van Haperen

  Patriot!


  Maak melding

 5. De een arresteren omdat hij over belangrijke informatie beschikt en de ander politiek laten bedrijven omdat hij de hoofdverdachte is.
  Snap het effen niet meer.


  Maak melding

 6. Ik zal het nogmaals uitleggen: uit feiten en omstandigheden kan het Openbaar ministerie in Suriname die van Haperen arresteren vanwege zijn vermeende betrokkenheid bij de 8 december moorden. Daarnaast kan hij ook gearresteerd worden vanwege zij OPLICHTINGS praktijken in NL. Ik zou zeggen: zet die man het land uit of lever hem over aan de Nederlandse justitie.


  Maak melding

 7. Ik hoop niet dat de adviseur van de President, de President zal adviseren in deze kwestie. Er bestaat nog steeds iets, dat we noemen scheiding der machten. Het is wel opvallend, dat wordt aangegeven dat iemand gearresteerd moet worden, terwijl een veroordeelde crimineel nog vrij mag rondlopen.


  Maak melding

 8. De getuigenverklaring van Van Haperen begint nu van alle kanten te haperen.

  De getuige wordt nu ineens verdachte, mocht deze man zijn verhaal verzonnen en gelogen hebben. Indien dit te bewijzen is moet hij zeker ook het gevangenis in. Zo ook met andere verzonnen getuigen en alibi’s.


  Maak melding

 9. Dit zegt presidentieel adviseur John van Coblijn…………..Moet jij zien met wat deze domoren zich bezig houden….zij hebben meer interesse in jaren ’80 coup coup coup….dan 2009…Gaan jullie aan het land en bevolking werke….werken moeten deze domorem….en stop deze domoren achterlijk gedoe man…stel idioten….jaren ’80 zie dan maar….. alleen STAATSOLIE brengt nog brood op de plank voor de rest na ’80 geen moer meer….zelfs na 3 keer Vniemand(Opa Ro).


  Maak melding

 10. Soso lafu vanwaar en hoe komt men aan deze domheid…..International is deze zaak verjaard en bejaard.
  Rest een ding dat men kan doen deze man vragen het land te verlaten, verder kan men geen moer met dit soort verhalen.


  Maak melding

 11. ik vind dat er teveel aandacht aan deze oplichter word gegeven deze witte man word met open armen ontvangen door bouterse en zijn volgers .


  Maak melding

 12. Elke burger die in den vreemde coup plannen heeft is strafbaar, zie de zoon van Margaret Thatcher.
  Du, durf en arresteer de man, dat is juist het spel en dan is Nederland er natuurlijk weer om een onderdaan te beschermen.
  En dan weet Nederland wel dossiers te openen die tot 2030 gesloten moeten blijven, en de reactie,s op dit forum worden ook goed gade geslagen.
  A tori o spang, Haakmat ook dagvaarden!!!


  Maak melding

 13. Er lopen in SME inmiddels zo veel criminelen vrij rond zonder ooit een straf gehad te hebben of zelfs maar adequaat aangeklaagd te zijn.

  Van H. is hoogst waarschijnlijk een grote fantast. Hem gevangen etten mag pas als er een redelijke case tegen hem in opgemaakt. Tot dusver beperken de verhalen zich tot alles wat hij zelfs heeft verkondigd en de opmerkingen van Kanhai, DDB cs. Onvoldoende gronden om hem nu al op te sluiten.
  Maar dit wil niet zeggen dat we best eens naar zijn verhaal kunnen luisteren en dan ff kijken of er andere getuigen zijn die zijn verhaal ondersteunen. Hierbij kunnen twee mogelijke situaties onstaan.
  -1- Zijn verhaal is niet te onderbouwen door andere getuigen. Dat bevestigd dat hij een grote fantast is.
  -2- er zijn wel getuigen die bv zijn activiteiten mbt het ronselen van huurlingen ondersteunen. Dan kunnen we mooi uitlevering bij NL vragen.

  Vooralnog is punt 1 het meest waarschijnlijke.


  Maak melding

 14. Coblijn heeft een punt waarvan hij zich diep moet gaan schamen…..ADVISEUR…stommeling ja.
  Echt een adviseur om die bigi bille tanta’s van de NPS in de maling te nemen zielig voor deze mensen…ding bigi go tanta’s zonder verstand….foei! foei ! toch…verfoeilijk die NPS…ai boi soso don fu din sma dizi…..Jammer nogmaals jammer…liegers bedriegers huichelaars….FOEI FOEI FOEI VERFOEILIJK…u ziet het zelf waarmee de NPS meebezig is..nooit en never iets verstandig….ALLEEN MAAR KABAAL en ROTZOOI.

  Ik zou zeggen Cobi….laat het niet voor anderen ga hem zelf halen….dan hoef jij niet te blaffen kijk en zie de karavaan trekt verder blijf je zelve maar met domheid bezig houden.
  Of ga als halfgaar voedsel zoeken in de gaarkeuken i’ja…


  Maak melding

 15. John leren denken kan nooit je sterkste kant zijn geweest. Het is wel behoorlijk droevig gesteld als Front dit soort adviseurs moet aanstellen, Presidentieel nochtans.

  Nu wil onze adviseur dat OM dus die van Haperen arresteert om meer te weten te komen over de Nederlandse betrokkenheid bij de staatsgreep van 1980.

  Ai mi gado mang, dus arresteren die vent totdat hij iets zinnigs kan vertellen over de NL betrokkenheid en zolang hij dat niet doet wordt hij niet vrijgelaten enne praten zal ie desnoods dmv waterboarding.

  Maar effe serieus loopt er momenteel een zaak in Suriname bij het OM ivm met de staatsgreep van 1980 of is het de bedoeling dat die wordt opgestart met de arrestatie van die van Happeren.


  Maak melding

 16. Met buitenlanders wordt op nederlanders gedoeld. In 1980 had de helft van de stad zo’n paspoort op zak zonder bakra te wezen.
  De helft van de stad was toen reeds naar het “buitenland” vertrokken.
  Hoe zou de statistiek nu zijn?
  Volgens mij zien wij jullie niet als buitenlanders. Maar als jullie het nou echt menen dan mogen jullie het geheel binnenlands afwikkelen en van Haperen kado krijgen. Misschien hebben we ook nog wel een overtollige inburgeraar voor jullie over.
  We hadden ooit nog een suriname expert bij de VVD, was dat niet Wilders?
  Mensen ontwikkel toch jullie prachtige natie en denk daarbij ook aan het binnenland.
  Dan doen jullie recht aan jezelf.
  Als je over 1980 begint moet je ook over 1975 beginnen en nog eerdere historie.


  Maak melding

 17. Volgens mij is van Haperen gewoon een schertsfiguur die Haakmat wou oplichten en nu bij jullie kijkt wat er te hosselen valt.

  De serieuzere figuren zitten bij Blackwater & Co. Huurlingen willen geld, liefst zonder te vechten. Had Haakmat wel centjes?

  Aangezien jullie krap bij kas zitten, zie ik niet al te veel huurlingen aanschuiven.

  Wie betaald van Haperen nu? Hier is tie nu kansloos na zoveel “publiciteit”. Hoop dat jullie nog een kostgrondje voor hem vrij hebben. Leert ie wat bij.


  Maak melding

 18. A Kromodimidjo, wat een amusant figuur ben je, mischien wordt jij de nieuwe adviseur van willy willy soemita, erger kan het niet, met je ondoordachte analistische onwaarheden. Foei toch!


  Maak melding

 19. Van Coblijn wil geen buitenlandse inmenging in de Surinaamse politiek, WEL,Cobie Ned. heeft altijd en nog steeds bemoeid in de Sur
  politiek.De A-combinatie is;voor zover je het niet weet door inmenging van buiten af tw
  Ned.bij elkaar geschraapt. Surinaame mag niet
  vooruit komen.De pres. zit daar niet om Suri
  op te bouwen,maar om ned.belangen te bevorde-
  ren,beschermen en te behartigen. Al zou Suri-name plat braden het zou hem een worst schelen als hij maar pres.is en blijft.Peter van Haperen arresteren, vergeet het maar.


  Maak melding

 20. Het is logisch dat van Haperen niet bekend is bij defensie,moet Ned. soms toe geven dat van Haperen bij de defensie bekend is? Neen! anders heeft Ned.veel uit te leggen snap dat toch.Als van Haperen niet bij de Neddefensie had gewerkt zou hij nooit met zo’n verhaal naar buiten komen,want de Ned.overheid is die
  van Suri.niet men komt er zo achter dat het
  niet klopt. En dat weet van Haperen ook.


  Maak melding

 21. Suri schreef:
  Ik hoop niet dat de adviseur van de President, de President zal adviseren in deze kwestie. Er bestaat nog steeds iets, dat we noemen scheiding der machten. Het is wel opvallend, dat wordt aangegeven dat iemand gearresteerd moet worden, terwijl een veroordeelde crimineel nog vrij mag rondlopen.

  Suri

  Beide zaken zijn niet juist.
  Maar van Haperen komt nu ineens opdraven na een bezoek van …………….
  Dit riekt naar …………….


  Maak melding

 22. Er lopen in Suriname en in Nederland mensen rond die de kaken stijf op elkaar gedrukt houden.Er zijn degelijk plannen geweest o m het militaire regiem in Suriname omver te werpen.Een oud Surinaamse politieagent vertelde ooit aan mij en vrienden hoe hij vanuit Frans Guyana een verkenningsbezoek bracht aan Paramaribo met twee zwaarbewapende Amerikaanse huuurlingen.De Amerikanen hadden een duidelijke opdracht.De ex Surinaamse politieman fungeerde als gids.


  Maak melding

 23. Wang sani di na mama mofo di kong!

  Wij moeten vooral blijven dieken. Niemand zal geholpen zijn bij de shit, die wij naar boven willen hebben.

  Sommigen zullen vastere voet en greep op alle cruciale instituties krijgen en wij die crosfajas zullen steeds verder in de blubber zakken.

  Watch my words!


  Maak melding

 24. Van Haperen heeft vandaag in de bankelhal van Torarica gesproken. Morgen zullen de kranten weer bol staan. Opmerkelijk was het pareren van quasi hartstochtelijke en emotionele vragen van Draaibaar, Gayadien en Ramcharan.


  Maak melding

 25. Pancroes, je lult uit je nek. Twee zwaarbewapende huurlingen in Paramaribo terwijl Bouta de scepter zwaaide. Wiens huurlingen waren het dan. Pancroes met je garnalen hersenen..


  Maak melding

 26. laat deze oplichter een eed of belofe afleggen, dan kan hij worden opgepakt voor meineed als blijkt dat hij liegt.@ nummer i6 precies waar jij tegen of verbaads van ben heeft bouterse gedaan met de slachtoffers hij heeft ze van huis laten halen opgesloten gemarteld op tv valsen verklaring laten afleggen om ze daarna af te slachten.


  Maak melding

 27. Een verklaring van die van Haperen zal DDB niet vrijpleiten. DDB kan geen beroep doen op noodweer of noodweerexces indien de coupplannen in voorbereiding waren. DDB had die ‘coupplanners’ gewoon moeten berechten precies zoals DDB nu zelf wordt berecht.


  Maak melding

 28. Hij gaat Pres. vragen of hij nog ceremonie meester wil zijn.
  Lintje hier lintje daar …..popie Rootje…ai boi tori di…alweer een onderscheiding….. een ieder komt en gaat…maar u ziet hebzucht…de lust om aan de macht te blijven….rest een ding alleen domkopperij


  Maak melding

 29. @Pancroes

  Wat is je andere nickname?
  Ik wordt een beeje moe van al die NDP-ers die steeds onder andere nicknames de meest fantastische en onbewzen torie verkondigen.

  Kunnen jullie niet beter kinderboeken gaan schrijven? Doen jullie tenminste iets nuttigs, maar ja meer dan 10 zinnen in een gestructureerd geheel is waarschijnlijk veel te moeilijk.


  Maak melding

 30. In deze ,al 27 jaar verdoezelde dec’82 kwestie,heeft meneer van Haperen zijn recht,op zijn tijd in de hand genomen.Hij is zijn eigen leider.Je beslist zelf hoeveel gevaar je wil lopen in zaken die zich op hoog niveau afspelen.

  Die meneer gaat niet op ons willen en niet kunnen,kunnen,maar niet willen acties wachten en gaat daarna door met zijn eigen werkzaamheden.

  We zijn te lui in Holland om onze eigen documentatie voor landsbelang bij te houden, die witte Du doet het wel voor je en zelf je schulden houden ze bij als jij het ook niet meer weet.

  De jongeren wil de partijleiders in Suriname een flinke pakslaag bezorgen volgens een Japans therapeutische manier.
  De huidige leiders hebben het Surinaamsvolk Nu na 27 jaar dec ’82 duidelijk laten zien, niet helder te kunnen denken of hebben gedacht en niet effectief probleemoplossend hebben gewerkt voor het Surinaamsvolk, in hetbijzonder de jongeren.

  Misschien een idee voor een ondernemer in spé.
  Het Surinaamsvolk zou zichzelf moeten voorzien van namaakpoppen van de maatschappijdodende frontleiders,dus de bazen van Suriname en ook nog van een grote houten knuppel.Du en neus wees niet bang jullie mogen ook van Bouters aanschaffen, het is voor een ieder niet een Surinamer uitgesloten.We zijn toch allemaal boos op elkaar.
  Voordat de de namaakbazen vertrekken kan de jongeren, het volk als ontlading de namaakbazen van het front symbolisch een flinke pakslaag bezorgen.

  Het is vredelievend!

  Du en neus hoort bij onze constructie om het volk dat jullie vandalistische electoraten voor dood en dom houden, de ogen te openen, zonder wapens,hetgeen jullie in deze periode ingefluisterd was. Daarom zijn jullie zo halsstarrig.


  Maak melding

 31. O wat Zielig, dat mensen een platvloerse oplichter en crimineel serieus nemen, hoe achterlijk zijn wij Surinamers geworden, ik schaam me wel dood, dat men dit soort zieke figuranten blindeling geloof wat zielig toch!Volk van SURINAME WORDT WAKKER! ALS MEN DEZE MAN SERIEUS NEEMT, MAG MEN ER ZEKER VAN ZIJN DAT MEN ONS ALS SURINAMERS NOOIT MEER SERIEUS KAN NEMEN.


  Maak melding

 32. Na me tak die tories.
  Als jullie zelf gewild hadden was de NMR die dag niet geslaagt of niet eens begonnen.
  Beetje Radika luisteraar had dat kunnen uittellen. En Valk heeft niet de beslissing gebracht, maar een van die bootjes die door het “Buitenland” kado zijn gedaan voor andere doelen. En waar blijft Elstak als hij Valk toeliet? En om Bouterse weg te krijgen waren die arme zielen in Zeelandia niet nodig, ook geen huurlingen. Jullie zijn te zeer met jullie zelf bezig om tories te verzinnen die volstrekt onlogisch zijn.
  Lijkt wel of jullie niet verder komen dan de nederlandse ambassade, memre boekroe en waterkant. Eens bij jullie zelf ten rade gaan. En waar zijn die bakra guldens/dag heen gegaan? Komen jullie wel eens in Frans Guyana? Hoe schuldig Bouterse ook zou kunnen zijn, hoe ligt jullie aller rol om het zover te laten komen? En houden jullie nou eens op met verkopen van die tories via BS-ers aan reportagemakers en journalisten. Op zich zijn die nederlandse ambassadeur, Valk, etc niet de belangrijkste momenten van het hele verhaal.
  Het is dat ze in de stad rondliepen en dan houd het ook op.
  Zelfs Bouterse denkt zich zelf een grotere rol toe dan hij had. Stel dat de zitting tot een eind komt, dan is die meneer naar maatstaven elders “ontoerekeningsvatbaar”. Want goede motieven had hij niet.
  Dus geef die Suri Dollars aan wat anders uit.
  Het kan ook goedkoper, hem “buitenlander verklaren” en uitzetten. Vinden jullie hem alles bijelkaar geteld toch een goede nuttige persoon, dan geef hem een enthousiaste job waar hij zijn energie kwijt kan. Want jullie kunnen hem moeilijk ook in Fort Zeelandia fusileren of wel?


  Maak melding

 33. @Pancroes,

  Die politieman lult uit zijn nek.
  Amerikaanse verkenningen klopt maar met ander doel. En niet die twee. Gewoon kijken of hun belangen er nog goed bij lagen.
  Recent na de coup werd Suriname door verkenners overvlogen met tweeledig doel.
  Belangrijkste waypoint, stuwdam.
  Show of force voor handhaving status quo van dat moment. Verder zal in de aerial photos een en ander in kaart zijn gebracht. Dus wachten op t.z.t. release. En dan worden de afgelopen decennia herschreven.


  Maak melding

 34. @ de jongeren, weet jij wie een namaak baas is iemand die zich voor doet als de bedenker van de staatgreep terwijl hij advies heeft gehad van een witte nederlander valk is de bedenker van deze coup of niet, kan je mij volgen de jongeren of niet ??.. een namaak baas laat zich ophitsen door maurice bishop om zijn eigen volk uit te roeien een namaak baas is bouterse. iemand die helder denk zet zijn land op de voorgrond en niet zich zelf kurt walgheim is daar een mooi voorbeeld van hoe dat moet dat is helder denken jou zelf op de achtergrond plaatsen in het belang van jou land en volk , mensen als bouterse en mugabe laten zien hoe het niet moet.


  Maak melding

 35. DUtje,
  Te wi e teri moni, un no e teri pkin moni.

  Jij en consorten zijn grote nobobodies als het gaat om de daadwerkelijke ontwikkeling van Suriname.
  Jij bent simpelweg een gefrustreerde balling.


  Maak melding

 36. pinto,

  “If we choose to be bound by the past, we shouldn’t move one inch forward!”

  jij hebt makkelijk lullen waarschijnlijk ben je geen familielid kwijt geraakt tijdens de decembermoorden???????

  Eerst gerechtigheid !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 37. @17 kareltje

  In jou reaktie op deze miskende dec’82 gebeuren,hebben de jongeren een idee kunnen halen voor Surinamers in Suriname om inburgeringscursussen op te zetten,gecoorineerd vanuit de overheid, om die vele vreemdelingen de nederlandse taal en het sranang te leren,alvorens ze de Surinaamse nationaliteit krijgen.

  Dan kunnen de mensen, naast van Haperen, ook het geldverkeer dat éénrichting heeft wat betreft de chinezen,tot een tweerichtingsgeldverkeer maken.

  Het wiel hoeft niet uitgevonden te worden,nederland heeft ervaring hierin.
  Inplaats van de bedelzucht naar geld,kun je kennis bedelen.
  inplaats van 27 jaar plezierig miskenneingen in stand te houden, kunnen we liever ideeen aandragen aan elkaar

  De jongeren houden zich bezig met helder te krijgen,hoe de vreemdelingenwet in elkaar zit, 27 jaar nadat alle huurlingen, veraders,het land Suriname zijn vertrokken.

  Mie lobie a revolutie , nanga Bouta ,maar a sanie faja mo gwe. ik ben het land uitgeschoten, mijn leven was in gevaar, wat heeft de jongeren nu anno 2009 aan deze vragen waar er nooit een mensenwaarheid uitkomt.

  De jongeren zeggen nu God de almachtige, der almachtige weet alles, wij doen het met de uitspraak,met haperen als kado,ook OK,met Bouterse veroordeeld en daarna amnestie ook OK.


  Maak melding

 38. @ nummer 41 ik probeer het nog een keer
  want een grotere domme ezel heb ik nooit eerder gezien . als het gaat om de ontwikkeling van suriname dan ben jij een landverader want de man die suriname in zijn ontwinkkeling heeft gestopt en vernietig die zelfde mulo school leerling en padvinder van beroep wil jij terug om ons land de laaste trap de afgrond in te geven bouterse is een sta in de weg voor de ontwikkeling van suriname ik zal jou uitleggen waarom niemand zal met regering samenwerken die geleid word door een drugs veroordeelde iemand die verdacht word van massamoord en zeer grove mensenrechten schending een anti democraat, zonder het buitenland en hulp van anderen zal het bouterse nooit lukken suriname te ontwikkelen het is een utopie om dat te denken zijn verleden spreekt boekdelen en niet in zijn voordeel gezien wat hij met de economie de levensstandaard van ons land heeft gedaan , jij mag mij uit leggen hoe bouterse suriname gaat ontwikkelen pinto ik heb jullie eerder vergeleken met de wilders aangang toch hier de vergelijk woorden nog eens woorden vertel de lezers en mij waarom jij op bouterse gaat stemmen wat zijn jou idealen pinto. wil jij terug naar de tijd dat jam flessen werden gebruikt voor drink glazen de zogenaamd bouta grasie, je wil terug naar de tijd dat het volk geen tiolet papier had geen zuiker rijst ik kan zo een hele lijst opnoemen dit volk heeft genoeg ellende meegemaakt onder de militaire schrikbewind van bouterse bespaar mijn volk nog meer ellenden je ben netzo gewetenloos als bouterse pinto gevoelloos egocentrisch.


  Maak melding

 39. @De jongeren
  Dom naief en daardoor levensgevaarlijk.
  Je bent blijkbaar vergeten dat veel oude matie van DDB om onduidelijke redenen voortijdig het heden verlieten. Was zeker een boodschap van God aan DDB of was het soms DDB zelf die hier achter stak?

  Releigie en anderen nobele kreten worden al zo vaak misbruikt door socio-psychopaten als de wereld bestaat. Niet voor niets noemde Marx geloof het opium VAN het volk.


  Maak melding

 40. Tsjonge, echt Anansi syndroom nog steeds.
  Jullie denken zeker de Rayman is laat show over te doen.

  En niemand die toen goed geluisterd heeft of uit z’n doppen gekeken heeft.

  Dan toch liever wat Marrons uit het Bosland voor mij. Al die stad tories.

  In het hele verhaal zitten geen huurlingen in de rooie draad. Behalve tussen jullie oren. Maar die hele opfokkerij kan wel aanleiding voor het Zeelandia incident zijn geweest.

  Wijs mij een huurlingen incident aan in de hele caraibische of zuid-amerikaanse regio.
  Niet zo veel he?

  Hoeveel verkeersdoden in al die jaren op de Highway?

  En zaniken over de vrijheid die dhr. Bouterse zich zou nemen. Of geven jullie hem die zelf.?

  Jullie horen allemaal in die zaal thuis.
  En heeft Bouta alleen geschoten??


  Maak melding

 41. @ 45 lieve neus

  het is jou waarheid en niet dat van de jongeren. De jongeren kunnen je niet dwingen iets aan je waarhied te veranderen.

  Wat bij de jongeren telt is hoe integer, de jongeren naar zichzelf is, en voor anderen.

  Met hoeveel zelfrespekt de jongeren door door het leven wil gaan.

  De jongeren hangen alleen een ideologie aan van een partij ,de NDP, die inspireert tot vooruitgang,motiveert om vol te houden,door voorwaarden te scheppen die, die vooruitgang mogelijk maken.


  Maak melding

 42. 07-07-2009

  DU, ik heb met je gedroomd, dat ik in een beschonden (verminderd toerekeningsvatbaar)toestand je in een donkere smalle steeg tegen het lijf liep!

  DU, Ra,Ra, hoe de droom met je verder verliep?

  Du en consorten van de demagogie, maak gebruik van je/jullie rancu-Neus fantasie!

  Patriot!


  Maak melding

 43. http://nog1.web-log.nl/nog1/2009/07/beste-harry-van.html
  http://nog1.web-log.nl/nog1/geschiedenis/index.html

  Neem die klompencoup tories even door.

  Ook lekker ingewikkeld.
  Dat van die bootjes met de naderhand gemonteerde Bofors is waar.
  Nu nog de persoon die het idee had die Bofors er op te zetten en diegene die ze misbruikte.
  Ze zijn er naderhand opgezet.

  En het beste deel van het verhaal ontbreekt nog. Te goed om waar te zijn. Dus toen maar weer in de la gegooid wegens gebrek aan belangstelling. En de NMR voordeel van de twijfel.


  Maak melding

 44. Hahaha…wat een commotie om Van Haperen. Die ouwe vos. Als er een ding is waar hij goed in is dan is het lullen. Ik snap eerlijk gezegd niet waarom hij het doet. Ik geloof niet dat hij veel profijt heeft van al die publiciteit. Twee, drie jaar geleden had hij een cameo optreden bij TROS opgelicht waar ze hem in Amsterdam hebben gevonden. Tijd voor een interview had hij toen echter niet maar ging er als een speer vandoor. Later was hij actief in Spanje waar hij NL’se ouderen hun spaarcenten afhandig maakte. In de jaren ’90 had hij een sportschool in Groningen waarvan hij de clubkas jatte. Ook had hij in Groningen een rechtsbijstands bureau waarmee hij ook geld van een groot aantal mensen wist de verdoezelen om dan opeens vertrokken te zijn. Nou ja. Misschien wil hij wel een boek schrijven en maakt hij nu alvast reclame voor zichzelf.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.