Keti Koti viering in grote steden Nederland

3

Vandaag vinden in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam diverse festiviteiten plaats in het kader van Keti Koti, de afschaffing van de slavernij. In Amsterdam vindt vanaf 09.00u de Nationale herdenking afschaffing slavernij plaats, in aanwezigheid burgemeester Cohen en minister Plasterk. Meer info op www.ketikotiamsterdam.nl.

In Den Haag werd de aftrap eerder deze week gegeven met optredens en lezingen. Vandaag (woensdag) vindt de officiële herdenking plaats in het Spuitheater met muziek, poëzie en toespraken. Kijk voor meer informatie hierover op www.ketikotidenhaag.nl.

In Rotterdam wordt van 14:00u – 16:00u de ‘Bigi Spikiri’ optocht gehouden vanaf Visserijplein naar Evenemententerrein Lloyd Multiplein in Delfshaven. Aansluitend is er een Keti Koti festival meldt Radio Stanvaste.

3 REACTIES

  1. Vroegere pai-pai vieren: unu law kaba.

    Ik vier niks, veels te erg om te vieren: Gaan jullie dit vanaf nu begrijpen.

    JIJ BENT TOCH GEEN “”afgerichte”” AAP.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.